Oferte Cazare - City Break Galati, Moldova, Romania la hoteluri de 4* stele 🌆 2025

Cazare - City Break Galati la hoteluri de 4* stele 2025

Hoteluri de 4 stele din Galati ofera cazare si facilitati la standarde ridicate. In cele mai multe cazuri, acestea sunt situate central, iar in apropierea lor veti gasi statii de taxi. Camerele hotelurilor de patru stele din Galati dispun de propria baie, care, de regula, este destul de spatioasa, masurand in jur de 16 mp. De asemenea, camerele pot fi dotate si cu noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii. Acestor facilitati, li se poate adauga telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. Majoritatea hoteluri de 4 stele din Galati ofera oaspetilor sai si acces la internet. Cele mai multe hoteluri de 4 stele dispun de restaurant, bar sau cafenea.

City Break Galati la hoteluri de 4* stele 2025 face parte din regiunea Moldova din Romania.

In Galati sunt 3 hoteluri care au 4* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 4* stele mai jos.

Vezi hoteluri Galati

Filtre City Break Galati la hoteluri de 4* stele 2025

Filtreaza hotelurile din Galati pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Galati pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 4* stele in Galati pentru anul 2025

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Galati de 4* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Galați- Descoperiți atracțiile orașului Dunării albastre

  În trecut, orașul Galați era cunoscut drept orașul Teilor sau orașul Dunării albastre. Orașul este înțesat de biserici cu sute de ani vechime, devenite monument istoric, muzee, parcuri frumos amenajate, grădini publice și alte atracții naturale. Principala atracție a orașului Galați este reprezentată de Faleza Dunării. Aceasta măsoară 4 kilometri și este dispusă pe două trepte, care formează faleza superioară și faleza inferioară. Faleza din Galați este considerată cea mai întinsă faleză de pe cursul fluviului, fiind înfrumusețată de prezența unor sculpturi metalice, realizate în anii ´70. Locuitorii orașului vin aici pentru a se plimba, pentru a face sport în aer liber sau pentru a face poze. În anumite perioade din an, faleza este gazda unor evenimente precum: concerte, spectacole, întreceri sportive și expoziții. În orașul Galați veți putea vizita și o clădire unică în România: Turnul Televiziunii. Turnul măsoară 50 de metri înălțime, este dispus în partea de vest a falezei din Galați și se aseamănă cu alte două turnuri de pe Glob, unul din Toronto și unul din Berlin. În partea superioară a turnului este dispus un restaurant, de unde vă veți putea bucura de vederi panoramice, în timp ce serviți cele mai delicioase preparate.

poza Galați- Descoperiți atracțiile orașului Dunării albastre

   De relaxare și numeroase informații vă veți putea bucura, dacă alegeți să vizitați Complexul Muzeal de Științe ale Naturii „Răsvan Angheluță”. În jurul Complexului Muzeal a fost organizată o Grădină Botanică, unde vizitatorii se pot bucura de multiple plante multicolore și clipe de relaxare. Turiștii vor putea, de asemenea, vizita Grădina Senzorială, care este singura grădină de acest tip din România. Grădina Senzorială se întinde pe o suprafață de 750 metri pătrați, pe cuprinsul cărora s-au amenajat 5 grădini verticale, 5 alveole, unde cresc plante aromatice și plante utile, și o alee terapeutică. Aleea este compusă din pietriș, piatră de rău, piatră spartă, cărămidă, conuri, bușteni de rău și scoarță de copac. Vizitatorii pot păși desculț, experimentând astfel o adevărată senzație de relaxare. Acvariul cuprinde numeroase specii de pești care, în mod normal, trăiesc în Dunăre, Marea Neagră sau Marea Mediterană. Cei pasionați de Univers pot vizita Planetariu. Aici vor putea admira și două expoziții permanente dedicate Sistemului Solar și Universului. Credem că se merită să știți că, observatorul astronomic din Galați, este cel mai modern și mai mare observator de pe cuprinsul României, care se bucură de sistem de observație de ultimă generație. La circa 20 de kilometri de centrul orașului Galați veți descoperi Grădina Zoologică, care adăpostește numeroase specii de animale, din diverse zone ale Globului.

poza Galați- Descoperiți atracțiile orașului Dunării albastre

   În ceea ce privește lăcașele de cult, turiștii vor putea vizita Biserica Precista, cea mai veche construcție fortificată de pe cuprinsul orașului Galați. Lucrările de construcție ale lăcașului de cult au fost finalizate în anul 1647. Biserica prezintă o arhitectură specifică secolului al XVII-lea, turnul clopotniță fiind inclus în corpul bisericii. De asemenea, remarcabil este podul întărit, care oferea bisericii un rol de apărare, atât de necesar în epocă. Biserica Precista a fost restaurată după cel de-al Doilea Război Mondial, iar, în prezent, se numără printre principalele atracții ale orașului. În Galați, turiștii vor putea vizita și Catedrala Arhiepiscopiei Dunărea de Jos „Sfântul Apostol Andrei”. Catedrala prezintă elemente caracteristice stilului arhitectural neoromânesc, iar, la interior, este pardosită cu dale de marmură de Carara, iar pictura este realizată în frescă. Piatra de temelie a catedralei a fost pusă în data de 27 aprilie 1906, ctitorii săi fiind principele moștenitor Ferdinand și principesa Maria.

  Iubitorii vremurilor trecute le recomandăm să viziteze Strada Domnească. Pe durata secolului al XIX-lea și în prima parte a secolului XX, această stradă a reprezentat punctul principal al orașului, chiar fiind comparată cu Calea Victoriei din București. Aici se plimba protipendada orașului și erau amplasate cele mai cu ștaif localuri. Strada Domnească era înfrumusețată de prezența teilor frumos mirositori și a castanilor stufoși, nu e de mirare ca pe această stradă erau construite casele celor mai aristocratice familii din oraș. În prezent, strada și-a pierdut din farmec, însă credem noi că merită vizitată. Iubitorii de istorie pot vizita și Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” . Acesta a fost inaugurat în data de 24 ianuarie 1949, cu ocazia sărbătoririi a 90 de ani de la Unirea Principatelor Române, fiind amplasat într-o casă ce a aparținut domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Muzeul are în patrimoniul său peste 50.000 de exponate, unele dintre ele având o importanță deosebită pentru cunoașterea trecutului istoric.

poza Galați- Descoperiți atracțiile orașului Dunării albastre