Oferte Cazare - City Break Romania la hoteluri de Ziua Națională a Romaniei 🌆 2022

Cazare - City Break Romania la hoteluri de ziua națională a romaniei 2021

1 decembrie este ziua care marcheaza inceputul pregatirilor pentru Sarbatorile de Iarna, cele mai multe orase sunt impodobite cu tot felul de luminite multicolore si decoratiuni, in aceasta perioada oragnizandu-se si numeroase targuri de Craciun. Aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, atmosfera fiind relaxanta, oamenii fiind veseli si pregatiti de sarbatoare. Prin urmare, puteti profita de minivacanta de 1 decembrie pentru a vizita Romania. Puteti opta pentru hoteluri situate in centrul orasului, iar apoi puteti lua la pas stradutele in cautare de cadouri pentru cei dragi.

In Romania sunt 2 hoteluri de ziua națională a romaniei. Puteti vedea aceste hoteluri de ziua națională a romaniei mai jos.

Vezi hoteluri Romania

Filtre City Break Romania la hoteluri de ziua națională a romaniei 2021

Mai jos puteti gasi hoteluri de ziua națională a romaniei in Romania pentru anul 2021:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Iaki incepand cu 349.00 €
Plecare 14 Decembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
In Eforie Nord sunt un hotel de Ziua Națională a Romaniei, din car.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Iaki incepand cu 349.00 €
Plecare 14 Decembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Iaki incepand cu 349.00 €
Plecare 14 Decembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Romania de Ziua Națională a Romaniei, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Cele mai populare destinații de vacanță de pe cuprinsul României

   Cea mai cunoscută destinație turistică a României, în cazul sejururilor estivale, este litoralul. Litoralul Mării Negre oferă destinații de vacanță pentru toate gusturile și bugetele, atât pentru cei dornici de distracție până la primele ore ale dimineții, cât și pentru cei care doresc să petreacă un sejur liniștit alături de familie. Cei care preferă să îmbine sesiunile de bronz cu explorarea locurilor noi, pot opta pentru un sejur în Constanța, pe durata căruia să viziteze numeroasele obiective turistice ale orașului, cum ar fi: Cazinoul, Acvariul, Muzeul de Artă populară, Portul Genovez, Delfinariul și altele. Turiștii tineri și însetați de distracție pot lua cu asalt stațiunea Mamaia, știut fiind faptul că distracția din cluburile de aici nu poate fi comparată cu nimic altceva. În timpul zilei, turiștii se pot bucura de plajele cochete, de distracție în aquapark-uri, ori de plimbări cu telegondola. La polul opus, se situează Vadu, o destinație de vacanță extrem de liniștită, unde turiștii vor putea să se bucure de soare, mare și nisip pe o plajă complet neamenajată. Tinerii cu siguranță se vor simți atrași de Costinești, o stațiune extrem de populară în rândul studenților, sau de Vamă, cea mai boemă stațiune de pe litoralul românesc. În cazul în care optați pentru stațiunea Neptun, vă veți bucura de cea mai frumoasă plajă a României, La Steaguri.

poza Cele mai populare destinații de vacanță de pe cuprinsul României

   Cei care preferă destinațiile de vacanță ceva mai liniștite, al căror farmec să nu fi fost atât de mult afectat de turismul în masă, pot alege să viziteze Delta Dunării. Aceasta vă va încânta cu atracțiile sale, printre cele mai populare locuri din Deltă situându-se Gura Portiței, un sat pescăresc destul de izolat. Delta Dunării vă va oferi peisaje spectaculoase și o floră și faună deosebit de bogate, în plus, pe durata sejurului vă veți bucura de preparate tradiționale delicioase. Valea Prahovei se situează în topul destinațiilor de vacanță românești, fiind depășită doar de litoral. Turiștii care preferă muntele în detrimentul mării, vor putea alege dintre stațiunile din această zonă, precum: Sinaia, Predeal, Bușteni, Azuga și Breaza. În timpul iernii, aceste stațiuni sunt luate cu asalt de către iubitorii de ski, însă oferă numeroase oportunități de petrecere a timpului liber și în timpul sezonului estival. Deși toate acestea merită vizitate, cea mai populară rămâne totuși Sinaia, locul în care veți putea vizita spectaculosul Castel Peleș, reședința de vară a familiei regale.

  La doar câteva zeci de kilometri de Valea Prahovei, turiștii  vor descoperi zona Bran-Râșnov-Moeciu. Atracția principală a acestei zone este Castelul Bran, cunoscut în întreaga lumea drept Castelul Contelui Dracula. Castelul este construit pe o stâncă, fiind vizibil din depărtare, vizitându-l, nu doar că veți rămâne uimiți de arhitectura sa, specifică perioadei medievale, ci veți putea admira și mobilierul de epocă, obiectele ceramice, armurile și armele care sunt expuse în numeroasele sale încăperi. La poalele castelului veți putea vizita Muzeul Etnografic al Satului Bran. Și celelalte locații din jurul stațiunii Bran au foarte multe de oferit. La Râșnov veți putea vizita cetatea medievală, una dintre cele mai bine conservate cetăți ale Transilvaniei, iar copii vor fi cu siguranță încântați de Parcul Dinozaurilor, situat în apropierea cetății.

poza Cele mai populare destinații de vacanță de pe cuprinsul României


   Bucovina este una dintre cele mai frumoase regiuni ale României, aici fiind situate cele mai multe din ctitoriile domnilor moldoveni. În plus, Bucovina este o oază de liniște, oamenii de aici nu au renunțat să cultive vechile obiceiuri strămoșești și sunt extrem de calzi și primitori. Pe cuprinsul Bucovinei veți putea vizita o serie de lăcașuri de cult celebre, în special, datorită frescelor sale în culori vii, astfel nu puteți rata să admirați Mănăstirea Voroneț, Moldovița, Sucevița, Putna, Humor, iar lista nu se oprește aici. După un tur al mănăstirilor și a numeroaselor muzee din Bucovina, vă puteți relaxa în stațiunea Vatra Dornei. Îndreptându-vă spre sud, veți putea vizita Moldova și cel mai mare oraș al său, Iași, capitala Moldovei timp de aproape 3 secole. În topul celor mai vizitate orașe ale României se situează, bineînțeles, Bucureștiul, capitala fiind vizitată anual de milioane de turiști români și străini. Aici turiștii pot vizita Ateneul, Palatul Parlamentului, Muzeul Țăranului Român și o serie de parcuri cu sute de ani vechime. 
Un număr considerabil de turiști atrage și Brașovul, orașul de la poalele Tâmpei. Turiștii fiind atrași de multitudinea atracțiilor turistice și de arhitectura orașului, printre principalele obiective turistice ale sale situându-se Piața Sfatului și Biserica Neagră.

  Turiștii care doresc să petreacă un sejur în vestul țării pot alege Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, având o arhitectură asemănătoare cu marile metropole din vestul Europei. De altfel, Oradea este singur oraș din țară înscris în rețeaua internațională Art Nouveau. Astfel, se situează pe același loc cu Bruxelles, Helsinki și Ljubljana. Orașul este înțesat de clădiri spectaculoase, în stil baroc, renascentist, electric și art nouveau, astfel încât, la orice pas veți descoperi colțuri fotogenice, care merită imortalizate. În plus, la doar 9 kilometri de Oradea, sunt situate Băile Felix, o stațiune balneară în cadrul căreia vă puteți bucura de un sejur relaxant și reconfortant. O altă opțiune demnă de luat în seamă este Timișoara, centrul acestui oraș fiind extrem de plăcut, iar clădirile cu arhitectură spectaculoasă vă vor aminti de marile metropole europene. Printre atracțiile turistice ale acestui oraș se situează și Castelul Huniade, Parcul Rozelor, Piața Unirii, Bastionul Maria Teresa, Muzeul Satului Bănățean și altele. 

poza Cele mai populare destinații de vacanță de pe cuprinsul României

Cele mai cunoscute 6 parcuri acvatice din România

Odată cu venirea verii, mercurul crește în termometre, soarele strălucește tot mai mult, iar mulți dintre noi nu ne dorim decât să ne răcorim la piscină sau în parcurile acvatice. Cea mai fericită alegere ar fi o escapadă la mare, însă atunci când acest lucru nu este posibil, parcurile acvatice ne vor introduce în atmosfera de vacanță.

Citeste mai mult.

Cele mai populare parcuri de aventură din România

    Vreți să vă deconectați pentru câteva zile de la stresul cotidian și doriți să vă bucurați de distracție fără să părăsiți țara, pentru aceasta aveți la dispoziție parcurile de aventuri de pe cuprinsul României.

Citeste mai mult.

Cele mai frumoase 10 locuri din România

     România este o țară cu un potențial turistic extrem de mare,  pe cuprinsul țării noastre, după cum am învățat încă din primele ore de geografie, se întâlnesc toate formele de relief.  Astfel, țara noastră a fost binecuvântată cu munți falnici, plaje întinse, izvoare termale, cascade spectaculoase, cetăți istorice, castele și palate care concurează cu cele din vestul Europei. Atracțiile turistice ale României nu sunt extrem de popularizate, astfel încât au reușit să-și păstreze farmecul autentic.

Citeste mai mult.

România - Unități de cazare deosebite la munte, cu piscină exterioară sau interioară

În anul 2020, în contextul Pandemiei Covid-19, cererea pentru hotelurile cu piscină din zonele montane a crescut semnificativ față de vara anului 2019. Foarte mulți turiști au renunțat la vacanțele din afara țării, iar cum litoralul a fost un loc destul de aglomerat, s-au îndreptat către stațiunile montane.

Citeste mai mult.

Câteva dintre cele mai spectaculoase castele din România

Toată lumea cunoaște câteva castele de pe teritoriul României, însă veți fi uimiți să aflați că numărul acestora se ridică la aproape 100, fără să mai avem în vedere și conacele și fortărețele de pe plaiurile românești. Aceste castele păstrează între zidurile sale povești despre voievozi și prinți, legende care au depășit de mult granițele țării sau sunt locurile în care s-au luat decizii politice hotărâtoare.

Citeste mai mult.

Hoteluri și pensiuni superbe de pe teritoriul României

Oricare ar fi orașul pe care doriți să-l vizitați, unitatea de cazare joacă un rol primordial în petrecerea unui sejur plăcut. Oricât de plăcut ar fi orașul vizitat și oricât vă va fascina, seara veți reveni la unitatea de cazare și nu ar fi plăcut ca aceasta să facă notă discordantă. În cele ce urmează am decis să vă recomandăm o serie de pensiuni și hoteluri, cărora, credem noi, merită să le treceți pragul.

Citeste mai mult.

Destinații de vacanță pentru a petrece Crăciunul și Revelionul în timpul pandemiei

Trăim vremuri atipice, pandemia COVID-19 a dat peste cap atât economia, cât și sectorul turistic, astfel încât, turiștii se văd nevoiți să-și reconsidere planurile în ceea ce privește vacanțele. Conform statisticilor, se observă că cea mai mare parte a persoanelor vor alege  să-și petreacă vacanțele în țară. Dacă în anii din urmă, turiștii luau cu asalt marile metropole ale Europei și destinațiile exotice, anul acesta lucrurile par să stea cu totul diferit, destinațiile turistice din România fiind la mare trecere.

Citeste mai mult.

Cele mai potrivite unități de cazare pentru turiștii care vor să se bucure de turism balnear

România se bucură de o istorie bogată în ceea ce privește turismul balnear, fapt ce se datorează resurselor naturale de care beneficiază. Astfel, din cele mai vechi timpuri, pe teritoriul țării noastre au existat stațiunii balneare, care au fructificat apele minerale, pe cele termale, nămolurile terapeutice, gazele cu proprietăți terapeutice sau saline care puteau trata o gamă largă de afecțiuni.

Citeste mai mult.

Destinații românești perfecte pentru a petrece vacanța de Paște

Cei mai mulți români aleg să petreacă vacanța de Paște în stațiunile românești. Există însă și turiștii care aleg un sejur pe litoralul bulgar sau un city-break într-un oraș european. Valea Prahovei se află în topul preferințelor turiștilor, cea mai căutată fiind stațiunea Sinaia, unde la altitudini ridicate se poate schia.

Citeste mai mult.

Destinații românești pentru un Revelion de vis

România se bucură de o multitudine de locuri minunate, potrivite pentru a vă petrece Sărbătorile de iarnă și a descoperi tradiții vechi de sute de ani. În stațiunile montane ale României veți putea schia, vă veți putea bucura de plimbări prelungite, pe parcursul cărora să descoperiți farmecul stațiunilor îmbrăcate în haine de sărbătoare.

Citeste mai mult.

România: câteva hoteluri cu piscină interioară și centru SPA

Ne-am gândit să vă pregătim o selecție de hoteluri cu piscină interioară și SPA, ideale pentru a petrece un sejur relaxant, în cadrul căruia să aveți parte de răsfăț. În cadrul acestor hoteluri vă veți putea deconecta de la stresul cotidian prin intermediul piscinei, a saunei sau a mesajelor.

Citeste mai mult.