Oferte Cazare - City Break Tulcea, Delta Dunarii, Romania la hoteluri de 4* stele 🌆 2025

Cazare - City Break Tulcea la hoteluri de 4* stele 2025

Hoteluri de 4 stele din Tulcea ofera cazare si facilitati la standarde ridicate. In cele mai multe cazuri, acestea sunt situate central, iar in apropierea lor veti gasi statii de taxi. Camerele hotelurilor de patru stele din Tulcea dispun de propria baie, care, de regula, este destul de spatioasa, masurand in jur de 16 mp. De asemenea, camerele pot fi dotate si cu noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii. Acestor facilitati, li se poate adauga telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. Majoritatea hoteluri de 4 stele din Tulcea ofera oaspetilor sai si acces la internet. Cele mai multe hoteluri de 4 stele dispun de restaurant, bar sau cafenea.

City Break Tulcea la hoteluri de 4* stele 2025 face parte din regiunea Delta Dunarii din Romania.

Vezi hoteluri Tulcea

Filtre City Break Tulcea la hoteluri de 4* stele 2025

Filtreaza hotelurile din Tulcea pe baza numarului de stele:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 4* stele in Tulcea pentru anul 2025

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Tulcea de 4* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur Tulcea: obiective turistice

    Orașul a cunoscut o perioadă înfloritoare în ultimele trei decade ale secolului al XX-lea, când s-a dezvoltat vertiginos atât sub aspect economico-social, devenind  al doilea oraș ca importanță din Dobrogea.  Turiștii care plănuiesc un sejur în acest oraș vor avea ocazia de a include în programul lor vizitarea numeroaselor obiective turistice. Astfel, aceștia pot alege să viziteze Muzeul de Artă din Tulcea, care funcționează într-o clădire amplasată pe malul Dunării.  În cadrul muzeului coexistă o colecție de pictură ce cuprinde 932 picturi, o colecție de 420 sculpturi, 797 icoane, o colecție ce cuprinde nu mai puțin de 4016 lucrări grafice, 400 plăci de gravură, precum și colecții de artă decorativă. Dobrogea a fost încă din cele mai vechi timpuri un spațiu multietnic, aici coexistând bulgari, aromâni, turci, tătari, greci, lipoveni, români și ucraineni. Turiștii vor putea să viziteze Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Tulcea, unde vor admira elemente tradiționale specifice tuturor acestor naționalități și etnii. În colecția muzeului sunt incluse lăzi de zestre românești, lavițe, războaie de țesut, ștergare, laițe ș.a. Cultura aromânilor este reprezentată de prezența unor elemente etnografice, precum corturi cu țesături tradiționale. În cadrul muzeului sunt expuse și porturi tradiționale turcești, aromâne, grecești, lipovenești, tătărăști și românești. În curtea muzeului sunt organizate expoziții în care sunt expuse uneltele cu care se muncea pământul acum zeci de ani în urmă, precum și unelte folosite la olărit, apicultură, pescuit, vânat, la prelucrarea lemnului sau a fierului. 

poza Sejur Tulcea: obiective turistice

     Pe cuprinsul orașului Tulcea există și un Muzeu de Istorie și Arheologie, situat în Parcul Monumentului Independenței. Muzeul a fost inaugurat în anul 1975 și este organizat sub forma a două pavilioane, în cadrul primului fiind expuse vestigii ce datează din perioada greco-romană, romano-bizantină și medievală. Al doilea pavilion al muzeului a fost reorganizat complet în anul 1995, în cadrul său fiind expuse artefacte ce datează din perioada preistorică și protoistorică,  precum și expozițiile temporale. Pe raza orașului Tulcea se înalță și o serie de lăcașuri de cult impresionante, printre care 11 biserici ortodoxe, un lăcaș de cult romano-catolic, 4 biserici ortodoxe de rit vechi, un lăcaș de rugăciune baptist, o biserică adventistă, un templu evreiesc și o moschee. Cu siguranță  nu o să doriți să le vizitați pe toate acestea, însă sunt câteva pentru care se merită să vă opriți câteva minute. În topul lăcașurilor de cult ce merită vizitate se situează Catedrala Sfântul Nicolae. Lăcașul de cult a fost construit în anul 1865, când Dobrogea se afla încă sub stăpânire otomană. Lăcașul de cult este specific stilului bizantin, la construcția sa folosindu-se piatră și cărămidă. A fost refăcută în anul 1897, în timpul domniei lui Carol I, fiind sfințită în anul 1900. Lăcașuri de cult ortodoxe cu istorii mai mult sau mai puțin interesante veți descoperi în toate orașele României, de aceea considerăm că mai interesantă de vizitat ar fi Geamia Azzizie. Geamia a fost ridicată în anul 1877, de către Ismail Pașa, însă a fost refăcută în anul 1899 și 1924. În prezent, geamia a fost declarată monument istoric și arhitectural. 

poza Sejur Tulcea: obiective turistice

    Turiștii care doresc să guste puțin din aerul autentic al Dobrogei pot vizita Satul pescăresc tradițional. Acesta este dispus la ieșirea din orașul Tulcea, spre Mahmudia. Satul pescăresc are o suprafață de aproximativ 3 hectare, pe cuprinsul său fiind dispuse locuințe tradiționale, un bufet, o cherhana, mori de vânt, un parc tematic și un centru de informare. Pasionaților de istorie și nu numai le sugerăm să viziteze Cetatea Aegyssus. Cetatea Aegyssus este amplasată pe Dealul Monumentului, în estul orașului Tulcea. Nu se știe exact din ce perioadă datează cetatea, însă în interiorul zidurilor sale s-au descoperit materiale ceramice de la sfârșitul secolului al IV-lea î. Hr. Pe cuprinsul complexului a fost descoperită și o necropolă birituală ce datează de la sfârșitul secolului al II-lea d. Hr - începutul secolului I d. Hr. Zidurile cetății au fost distruse aproape în întregime pe durata secolului al XI-lea. 

poza Sejur Tulcea: obiective turistice