Strada Școlii 4-6, Sighișoara 545400
Cautam variante alternative
Data alternativa de plecare | Pret pe pachet | Masa | |
---|---|---|---|
{{price.fullDate}}, {{price.nopti}} nopti | {{price.pret}} | {{price.masa_name}} | Verifica oferta |
Hotel alternativ | Data plecare | Pret pe pachet | Masa | |
---|---|---|---|---|
{{price.hotel_name}}, {{price.hotel_class}} stele | {{price.fullDate}}, {{price.nopti}} nopti | {{price.pret}} | {{price.masa_name}} | Verifica oferta |
Intrebare: Hotel Sighisoara ofera acces la wifi?
Raspuns: Da, Hotel Sighisoara are wifi (wireless). Totusi, reteaua wireless poate fi disponibila doar in anumite zone ale hotelului (zonele publice ale hotelului) si poate fi contra cost.
Intrebare: Hotel Sighisoara accepta animale de companie?
Raspuns: Da, Hotel Sighisoara accepta animale de companie. Totusi, trebuie sa ne contactati pentru a va comunica in ce conditii sunt acceptate animalele de companie si care sunt animalele de companie acceptate.
Intrebare: Se poate ajunge la Hotel Sighisoara cu masina personala?
Raspuns: Da, la Hotel Sighisoara se poate ajunge cu masina. Coordonatele gps sunt: 46.21922400,24.79186800. In plus, puteti vizualiza traseul dintre orasul dumneavoastra si hotelul ales in tabul Traseul Rutier.
Intrebare: Hotel Sighisoara are parcare?
Raspuns: Da, Hotel Sighisoara are parcare. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca parcarea are locuri limitate si exista posibilitatea sa fie contra cost.
Intrebare: Care este numarul de telefon pentru Hotel Sighisoara?
Raspuns: Numarul de telefon pentru Hotel Sighisoara este 0265 771 000
Intrebare: Hotel Sighisoara este un hotel apreciat de catre turisti?
Raspuns: Hotel Sighisoara este foarte apreciat de catre turisti, avand o nota medie de 9.00 din 10 din 0 review-uri.
Intrebare: Care este adresa de contact pentru Hotel Sighisoara?
Raspuns: Adresa de contact pentru Hotel Sighisoara este Strada Școlii 4-6, Sighișoara 545400
Intrebare: Hotel Sighisoara are coordonate gps?
Raspuns: Da, Hotel Sighisoara are coordonate gps. Coordonatele gps, in grade zecimale, sunt: latitudine 46.21922400 si longitudine 24.79186800. Coordonatele gps in grade, minute și secunde sunt: latitudine 46° 13' 46" si longitudine 24° 47' 24". De asemenea, puteti vizualiza pozitia hotelului pe harta in tab-ul Harta.
Localizare:
Hotelul Sighisoara este situat intre zidurile cetatii Sighisoara, la 40 km distanta de Aeroportul Targu Mures.
Facilitati hotel:
Facilitati camere:
Latitudine 46.21922400
Longitudine 24.79186800
Vezi Hotel Sighisoara pe harta
Coordonatele GPS reprezintă instrucţiuni aproximative generate automat şi neverificate. Va rugăm să consultaţi o hartă rutieră şi să verificaţi starea drumurilor înainte de a vă începe călătoria. travos.ro nu este responsabil de acurateţea coordonatelor şi nu răspunde pentru eventualele neplăceri cauzate de acestea.
Book & Travel nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele), nu poate avea erori sau lipsuri. Pentru evitarea oricaror neplaceri ulterioare va rugam sa verificati informatiile publicate pe site inainte de plasarea comenzii. Toate informatiile folosite pentru descrierea Hotelurilor si/sau a Pachetelor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Book & Travel, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Book & Travel nu-si asuma in niciun fel raspunderea in ceea ce priveste actualizarea informatiilor existente pe pagina sa de web. Utilizatorii au obligatia sa verifice direct la Book & Travel in ce masura informatiile si datele de pe pagina web sunt de actualitate. In cazul in care utilizatorul nu face acest lucru, Book & Travel este exonerat de orice raspundere. Book & Travel isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul paginii de web travos.ro in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal.
COVID-19
Datorită situației legate de pandemia COVID19, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că circumstanțele se pot schimba în timp, în funcție de perioada dumneavoastră de călătorie și legate de destinație în general și de hotel în particular. Iată câteva exemple care ar putea fi impuse: vize speciale, documente medicale, carantină la plecare sau la întoarcere. Totodată, anumite facilități sau servicii hoteliere (centru SPA, piscină, loc de joacă pentru copii, sală de gimnastică etc.) prezentate în descrierea serviciilor achiziționate, valabile și disponibile în momentul rezervării, să devină neutilizabile. De asemenea, pot apărea modificări în conținutul și modul de derulare a programului serviciilor de masă (meniuri stabilite etc.), precum și limitări în ceea ce privește capacitatea restaurantelor și a zonelor comune. Aceste circumstanțe pot fi determinate de modificări ale regulamentului intern al unității de cazare sau pot fi impuse de autoritățile sanitare din țara de destinație.
Le recomandăm turiștilor noștri să se informeze înainte de începerea sejurului în privința eventualelor restricții apărute la destinație care pot afecta și hotelul în care va avea loc cazarea.
Ne cerem scuze pentru neplăceri și vă informăm că orice reclamație din partea dumneavoastră referitoare la aceste circumstanțe extraordinare NU va fi acceptată.
(optional separate prin virgula)
Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.
Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatori travos.ro nu este responsabil de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.
Orașul Sighișoara este în sine extrem de instagramabil, clădirile sale istorice, colorate în nuanțe vii, fiind extrem de fotogenice în orice perioadă a anului. Sighișoara, supranumită Cetatea Mureșului, a fost atestată documentar pentru întâia oară în anul 1280, iar de atunci își încântă locuitorii și vizitatorii cu frumusețea și istoria sa. Turnul cu Ceas este unul dintre locurile pe care nu le puteți rata atunci când aveți în plan să realizați poze drăguțe pe cuprinsul orașului Sighișoara. Turnul cu ceas era poarta principală de intrare în cetatea Sighișoarei. Până în anul 1575, în Turnul cu Ceas a funcționat primăria orașului, mai apoi judecătoria, iar din anul 1899, acesta găzduiește Muzeul de Istorie.
Publicat pe 10 Noi. '21
Citeste mai mult.Rimetea este o adevărată bijuterie a Transilvaniei, fiind una dintre cele mai frumoase așezări din zonă, atât în ceea ce privește peisajele, cât și construcțiile de pe cuprinsul său. Acestea sunt remarcabil conservate, motiv pentru care comuna Rimetea a fost distinsă cu premiul Europa Noastră de către Comisia Europeană pentru Conservarea Patrimoniului Cultural Material. Rimetea a câștigat acest premiu în anul 1999, după eforturile susținute de către localnici și mai multe ONG-uri pentru a restaura 138 de case secuiești. În anul 2000, Oficiul Național al Monumentelor Istorice a desemnat comuna Rimetea drept zonă arhitecturală protejată. Per total, Rimetea se mândrește cu peste 200 de clădiri tradiționale (locuințe, ateliere și alte acareturi). Acestea au fost construite între secolele XVII-XIX. Cea mai veche așezare din Rimetea este casa unui miner, care datează din 1668.
Publicat pe 5 Noi. '21
Citeste mai mult.Povestea acestui loc parcă desprins din basme numit Castelul de Lut Valea Zânelor a luat naștere în anul 2004, când Răzvan și Gabriela au lăsat în urmă tumultul orașului și s-au gândit să pună bazele unui loc care să fie în perfectă armonie cu natura. Inițial locul a fost numit Casa Naturală de Poveste, treptat dezvoltându-se și astfel luând naștere locul unic în România pe care îl poate vizita orice turism care ajunge în comuna Porumbacu de Sus
Publicat pe 5 Apr. '21
Citeste mai mult.Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, iar fiecare zonă a țării are propriile tradiții și obiceiuri legate de acest moment al anului, care se transmit din generație în generație. Vopsirea ouălor, ceremonialul din Vinerea Mare și tăierea mielului sunt obiceiuri respectate de către toți românii, însă există și tradiții care variază în funcție de zonele țării.
Publicat pe 18 Dec. '20
Citeste mai mult.Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători de peste an, totodată fiind și perioada anului care ne face să ne dorim să fim mai buni, ne amintește de copilărie și de cei dragi. În legătură cu Nașterea Domnului, poporul român a păstrat timp de veacuri anumite tradiții, care se respectă cu sfințenie până în ziua de astăzi.
Publicat pe 15 Dec. '20
Citeste mai mult.Orașul Alba Iulia este situat la o distanță de 340 de kilometri de București, fiind amplasat la o altitudine de 270 de metri. Municipiul Alba-Iulia este mărginit de văile râurilor Ampoi, Sebeș, de crestele munților Apuseni și de Podișul Transilvaniei. Orașul Alba Iulia are o semnificație extrem de mare pentru statul român, fiind prima capitală a celor trei provincii românești, sub conducerea lui Sigismund Báthory, precum și sub conducerea lui Mihai Viteazul.
Publicat pe 7 Oct. '20
Citeste mai mult.Cetatea Sighișoara este considerată drept cea mai întinsă cetate europeană, care a fost locuită fără întrerupere pentru 2000 de ani. De asemenea, Cetatea Sighișoara este una dintre cele mai bine conservate cetăți de pe teritoriul Transilvaniei, reprezentând cel mai atrăgător ansamblu medieval de pe cuprinsul României, motiv pentru care în anul 1999 a fost inclusă în lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
Publicat pe 6 Oct. '20
Citeste mai mult.Deși poate la prima vedere nu pare, orașul Târgu Mureș se bucură de numeroase obiective turistice, turiștii putând vizita atracții de natură istorică, clădirii cu arhitectură impresionantă și lăcașuri de cult cu sute de ani vechime.
Publicat pe 6 Oct. '20
Citeste mai mult.Cluj-Napoca este reședința județului Cluj, fiind unul dintre cele mai frumoase și mai dezvoltate orașe ale României. La recensământul efectuat în anul 2011, orașul se situa pe locul al doilea în ceea ce privește numărul de locuitori, numărând 324.576 locuitori. Cluj-Napoca este situat la 458 kilometri de București, la 460 de kilometri de Budapesta și la 464 kilometri de Belgrad.
Publicat pe 5 Oct. '20
Citeste mai mult.Indiferent că vă deplasați în interes de serviciu sau că doriți doar să vă bucurați de câteva zile minunate în Cluj-Napoca, existența piscinei interioare și facilitățile Spa vor face ca șederea dumneavoastră în acest oraș să fie mult mai plăcută și relaxantă.
Publicat pe 5 Oct. '20
Citeste mai mult.Sibiul este un oraș deosebit de frumos, iar perioada Sărbătorilor de Iarnă este cea mai potrivită pentru a vă bucura de un sejur minunat, în această perioadă putând vizita celebrul Târg de Crăciun, al cărui frumusețe atrage turiști din toate colțurile țării și nu numai.
Publicat pe 1 Oct. '20
Citeste mai mult.Regiunea Transilvania este o destinație de vacanță minunată, unde veți putea vizita o multitudine de obiective turistice. Turiștii nu-și doresc doar să viziteze zone interesante, ci doresc și să se bucure de confort și diverse facilități. Ținând cont de acest aspect, ne-am gândit că a fi interesant să întocmim o listă cu cele mai populare unități de cazare care beneficiază de piscine și centre SPA.
Publicat pe 23 Sept. '20
Citeste mai mult.Regiunea Transilvania ocupă 102.000 kilometri pătrați din totalul de 230.000 kilometri pătrați ai României, deci, aproape o jumătate din teritoriul țării. De-a lungul secolelor, Transilvania a fost un creuzet în cadrul căruia s-au amestecat diferite culturi, fiecare cu tradițiile și specificul ei.
Publicat pe 22 Sept. '20
Citeste mai mult.Biserica Neagră este un adevărat simbol al orașului Brașov, situându-se printre cele vizitate obiective turistice ale orașului. Aceasta este situată în centrul orașului Brașov, aparținând comunității evanghelice luterane din oraș.
Publicat pe 21 Sept. '20
Citeste mai mult.