Oferte Cazare - City Break Marginimea Sibiului, Romania la hoteluri de 3* stele 🌆 2024

Cazare - City Break Marginimea Sibiului la hoteluri de 3* stele 2024

Hotelurile de 3 stele din Marginimea Sibiului ofera oaspetilor sai, de regula, un nivel ridicat de confort. Unitatile de cazare cotate cu 3 stele sunt situate, de cele mai multe ori, in apropierea statiilor taxi sau a statiilor de transport in comun. In cazul in care unitatea de cazare din Marginimea Sibiului numara mai mult de trei etaje, aceasta trebuie sa puna la dispozitia oaspetilor sai si lifturi. Turistii cazati in hoteluri de 3 stele vor beneficia de camere dotate cu baie proprie, TV, telefon, birou, curier, oglinda, spatiu pentru depozitarea bagajelor, uscator de par, si masa de cafea. Aceste facilitati pot varia de la hotel la hotel. Dimensiunea camerelor din Marginimea Sibiului poate varia in functie de numarul de paturi, insa, de regula, au in jur de 14 mp. Personalul de la receptia hotelurilor de trei stele trebuie sa vorbeasca cel putin o limba de circulatie internationala.

Regiunea City Break Marginimea Sibiului la hoteluri de 3* stele 2024 face parte din Romania.

In regiunea Marginimea Sibiului sunt 18 hoteluri care au 3* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 3* stele mai jos.

Vezi hoteluri Marginimea Sibiului

Filtre City Break Marginimea Sibiului la hoteluri de 3* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Marginimea Sibiului pe baza numarului de stele:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 3* stele in Marginimea Sibiului pentru anul 2024

In Sibiu sunt 99 hoteluri de 3* stele , din care 3 hoteluri de 5 stele, 23 de hoteluri de 4 stele, 67 de hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.
In Deva sunt 7 hoteluri de 3* stele , din care un hotel de 5 stele, 3 hoteluri de 4 stele, 3 hoteluri de 3 stele.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Marginimea Sibiului de 3* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Redescoperiți farmecul vieții de altădată în timpul unui sejur în Mărginimea Sibiului

     Mărginimea Sibiului este o zonă încărcată de istorie, fiind locuită încă din cele mai vechi timpuri, încât există legende care vorbesc că în urmă cu mii de ani aici ar fi trăit uriași cum mai există astăzi doar în basme. În secolele XIV-XV, locuitorii din Mărginimea Sibiului s-au confruntat cu presiuni din partea coloniștilor sași și din partea regilor Ungariei, fapt ce i-a determinat să se refugieze în munți, unde s-au îndeletnicit cu păstoritul. Transhumanța, iernatul oilor în sat și plecarea cu ele la pășunat la începutul primăverii, a devenit parte integrantă a vieții locuitorilor din Mărginimea Sibiului. Acest fenomen a făcut ca multe drumuri din Mărginimea Sibiului să fie cunoscute ca drumurile oilor. Deși au trecut sute de ani de atunci, această ocupație este încă foarte des întâlnită în această zonă a României, încât o să fie imposibil să nu dați peste o turmă de oi.

    Locuitorii din Mărginimea Sibiului păstrează cu sfințenie datinile și obiceiurile, în zonă existând numeroși meșteșugari, care duc mai departe tradițiile. Oamenii din localitățile din Mărginimea Sibiului își câștigă existența activând în diverse sectoare economice, ocupându-se cu creșterea animalelor, agricultură, practicarea meșteșugurilor, în special al olăritului. Localnicii din zonă poartă încă portul popular, brodat în alb și negru, pe care îl îmbracă, mai cu seamă, în zilele de sărbătoare. Ocupându-se cu oieritul, mărgineni s-au specializat în prelucrarea pieilor și a lânii, astfel fructificând tot ce s-a putut de la blânde mamifere pe care le îngrijeau cu atâta drag.

poza Redescoperiți farmecul vieții de altădată în timpul unui sejur în Mărginimea Sibiului

   Mărginimea Sibiului nu este doar o zonă încărcată de tradiții, ci o zonă cu peisaje care vă vor încânta privirile și cu atracții turistice pe care se merită să le vizitați măcar o dată în viață. Astfel, în timpul sejurului petrecut aici veți avea ocazia de a vizita bisericuțe de lemn cu sute de ani vechime, muzee dintre cele mai interesante și case memoriale. În una din zilele petrecute în Mărginimea Sibiului, puteți trece pragul Muzeului de icoane pe sticlă Pr. Zosim Oancea din Sibiel, unde veți putea admira o colecție impresionantă de icoane pe sticlă. Tehnica a căpătat popularitate în Transilvania după anul 1699, când regiunea a fost anexată de către Imperiul Habsburgic. Cele mai multe icoane au fost pictate între anii 1750-1800, tehnica pictării icoanelor pe acest material stingându-se în perioada interbelică. Ideea înființării unui astfel de muzeu i-a aparținut preotului Zosim Oancea, iar construcția muzeului a început în anul 1969. În prezent, în cadrul muzeului sunt expuse peste 600 de icoane. Muzeul Sătesc Rășinari cuprinde în colecțiile sale piese de ceramică cu sute de ani vechime, mobilier pictat manual și alte obiecte utilizate în viața cotidiană a locuitorilor de altădată din Mărginimea Sibiului. Muzeul a fost înființat în anul 1952 și funcționează în casa lui Constantin Barcianu. În satul Galeș turiștii vor descoperi un muzeu ce păstrează o impresionată colecție de costume populare din zona Mărginimii Sibiului. Un alt muzeu pe care îl puteți include pe lista dumneavoastră este Muzeul Parohiei Ortodoxe din Săliște. În cadrul acestui muzeu sunt expuse diverse obiecte utilizate la celebrarea serviciului divin și cărți de cult. Mărginimea Sibiului este o destinație tot mai populară în rândul amatorilor de turism rural. Hotelierii au ținut cont de dorințele turiștilor și au construit în zonă numeroase pensiuni, astfel încât vizitatorii să poată să se bucure de ospitalitatea locuitorilor din satele de aici, de natură și de tradițiile atât de bine conservate.

poza Redescoperiți farmecul vieții de altădată în timpul unui sejur în Mărginimea Sibiului