Oferte Cazare - Munte Valea Prahovei, Romania 2021

Cazare - Munte Valea Prahovei

    Valea Prahovei este una dintre cele apreciate destinații de vacanță din Munții Carpați, fiind amplasată de-a lungul râului Prahova, după care și-a și luat numele. Această destinație de vacanță este situată în sud-estul României, în nordul Munteniei. Printre orașele situate pe Valea Prahovei se numără: Comarnic, Breaza, Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal . Această zonă montană vă va încânta privirile cu peisaje minunate, aici vă veți putea bucura de aer curat, atât de benefic pentru sănătate.

Citeste mai mult

Regiunea Munte Valea Prahovei face parte din Romania.

In regiunea Valea Prahovei sunt 269 hoteluri, din care 8 hoteluri de 5 stele, 59 de hoteluri de 4 stele, 182 de hoteluri de 3 stele, 19 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

In Busteni sunt 78 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 15 hoteluri de 4 stele, 51 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Maria Rustic incepand cu 142.98 €
Plecare 14 August 2021, 7 nopti, Fara Masa
In Azuga sunt 20 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 4 hoteluri de 4 stele, 14 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.
In Campina sunt 2 hoteluri, din care 2 hoteluri de 3 stele.
In Breaza sunt 2 hoteluri, din care un hotel de 4 stele, un hotel de 3 stele.
In Timisu De Sus sunt un hotel, din care un hotel de 4 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Marea Neagra incepand cu 238.00 €
Plecare 10 Mai 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Marea Neagra incepand cu 238.00 €
Plecare 10 Mai 2021, 7 nopti, Mic dejun

Bucurați-vă de vacanțe relaxante și revigorante în stațiunile de pe Valea Prahovei

   De-a lungul văii râului Prahova vă veți putea bucura de vacanțe de neuitat, veți putea desfășura diferite activități și veți putea vizita o multitudine de obiective turistice, astfel încât cu siguranță veți considera timpul petrecut aici ca fiind prea scurt și vreți dori să reveniți. Aproape toate orașele de pe Valea Prahovei s-au transformat de-a lungul timpului în stațiuni, care oferă numeroase unități de cazare, cu servicii de cea mai bună calitate. Stațiunea Sinaia este considerată perla Carpaților, aceasta fiind cea mai pitorească stațiune de pe Valea Prahovei. Aceasta este amplasată pe pantele Munților Bucegi, la circa 120 de kilometri de București. Majoritate construcțiilor par să fie atemporale, amintind de atmosfera de la finalul secolului al XIX-lea. Sinaia era cea mai importantă destinație montană a României în perioada monarhiei românești, aici fiind amplasate reședințele de vară ale Casei Regale. Stațiunea se bucură de numeroase atracții, cea mai importantă fiind, de departe, Castelul Peleș. Stațiunea este amplasată la o altitudine de circa 1000 de metri, fiind și o destinație potrivită pentru odihnă și tratament. Aerul curat și ozonat este benefic în cure de recuperare după perioade stresante sau după anumite afecțiuni. La fel de dezvoltat este și turismul montan, în Sinaia existând diferite pârtii de schi, săniuș sau bob. Stațiunea este deservită de un telescaun și o telecabină, pe cuprinsul său aflându-se numeroase centre din care se pot închiria echipamente necesare practicării sporturilor pe zăpadă. Iubitorii de drumeții pot explora Masivul Bucegi, Sfinxul și Babele. În schimb, iubitorii de istorie pot profita de tururile din cadrul Castelului Peleș, Pelișor și Foișor.

poza Bucurați-vă de vacanțe relaxante și revigorante în stațiunile de pe Valea Prahovei

   Azuga, deși este o stațiune de dimensiuni reduse, este un  adevărat paradis pentru schiori, deoarece se bucură de numeroase pârtii de schi, foarte bine organizate și potrivite atât pentru schiorii începători, cât și pentru cei mai experimentați schiori. Aici veți găsi și prima pârtie de pe teritoriul României, omologată de Federația Internațională de Schi. Chiar și turiștii care nu iubesc sportul alb vor descoperi în stațiunea Azuga diferite posibilități de a-și petrece timpul. Stațiunea se bucură de cadre naturale extraordinare, ce vor putea fi explorate la pas, cu bicicleta sau cu ATV-urile. Stațiunea Predeal este amplasată între râurile Prahova și Timiș, iar în timpul iernii, stațiunea se dovedește a fi neîncăpătoare în rândul turiștilor, mii de iubitori de munte alegând să-și petreacă weekend-ul în Predeal. Această stațiune este frecventată, în special, de schiori începători, dornici să învețe tainele acestui sport pe zăpadă,  dar dornici și de relaxare și distracție. Pe lângă schiuri, pe pârtiile din Predeal vă veți putea da și cu sania, snowboard-ul, colacul sau pur și simplu cu punga. Seara, stațiunea se transformă într-un loc încărcat de distracție, luat cu asalt de mii de tineri. Predeal este o destinație plăcută și pentru a vă petrece vacanțele de vară, nu doar pe cele de iarnă. Veți putea organiza diferite drumeții, în care să explorați frumusețea zonei, printre zonele cele mai vizitate de turiștii se numără Cheile Rășnovei și Canionul 7 Scări.

poza Bucurați-vă de vacanțe relaxante și revigorante în stațiunile de pe Valea Prahovei

Hoteluri de pe Valea Prahovei care oferă acces cu animale de companie

Turiștii care plănuiesc să petreacă un sejur în una dintre stațiunile de pe Valea Prahovei și nu doresc să-și lase animăluțele de companie în grija prietenilor sau la centre specializate în acest sens pot alege hoteluri care permit accesul cu animale de companie.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei - una dintre cele mai populare destinații pentru petrecerea sejurului de Paște

Stațiunea Valea Prahovei este cea mai căutată destinație în ceea ce privește petrecerea sejurului de Paște. Spre exemplu, în anul 2018, peste 15000 de turiști au ales să petreacă Sărbătorile Pascale la munte, în stațiunile de pe Valea Prahovei.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei - destinația perfectă pentru a vă petrece sejurul de Crăciun

 Hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit pentru turiști oferte de Crăciun care se potrivesc atât celor care doresc să se bucure de un sejur la costuri medii, cât și celor care se pregătesc să scoată din buzunar zeci de mii de lei. În funcție de unitatea de cazare aleasă, turiștii pot lua parte la pomana porcului, focuri de tabără și pot primi colindători.

Citeste mai mult.

Cele mai cunoscute tradiții de Crăciun din Valea Prahovei

 În Valea Prahovei, la fel ca în restul regiunilor României, veți descoperi că se păstrează o serie de tradiții și obiceiuri locale, atât legate de sărbătorile creștine cât și de evenimentele păgâne de peste an. În cazul în care plănuiți să vizitați Valea Prahovei în cursul lunii ianuarie, cel mai interesant este să ascultați Plugușorul și Sorcova

Citeste mai mult.

Azuga - descoperiți frumusețea celei mai mici stațiuni de pe Valea Prahovei

Azuga este un oraș de pe Valea Prahovei, situat la poalele Munților Bucegi și a Munților Baiului. Un document din anul 1815 menționa existența hanului Căciula Mare, cunoscut și ca Hanul dintre Prahove.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei: Optați pentru relaxare în cadrul unităților de cazare dotate cu centre SPA

Un sejur pe Valea Prahovei, indiferent de anotimp, este un prilej ideal de relaxare și revigorare.  Stresul cotidian este o realitate cu care, din păcate, se confruntă tot mai mulți dintre noi, astfel încât, din când în când, aveam nevoie să ne deconectăm și ce metodă este mai potrivită decât un sejur în care să vă bucurați de diverse facilități SPA și Wellness. 

Citeste mai mult.