Oferte Cazare - Munte Valea Prahovei, Romania ­čîä 2022

Cazare - Munte Valea Prahovei 2022

┬á ┬á Valea Prahovei este una dintre cele apreciate destina╚Ťii de vacan╚Ť─â din Mun╚Ťii Carpa╚Ťi, fiind amplasat─â de-a lungul r├óului Prahova, dup─â care ╚Öi-a ╚Öi luat numele. Aceast─â destina╚Ťie de vacan╚Ť─â este situat─â ├«n sud-estul Rom├óniei, ├«n partea de nord a Munteniei. Printre ora╚Öele situate pe Valea Prahovei se num─âr─â: Comarnic, Breaza, Sinaia, Bu╚Öteni, Azuga ╚Öi Predeal . Aceast─â zon─â montan─â v─â va ├«nc├ónta privirile cu peisaje minunate, aici v─â ve╚Ťi putea bucura de aer curat, at├ót de benefic pentru s─ân─âtate.

Citeste mai mult

Regiunea Munte Valea Prahovei 2022 face parte din Romania.

In regiunea Valea Prahovei sunt 272 hoteluri, din care 8 hoteluri de 5 stele, 62 de hoteluri de 4 stele, 182 de hoteluri de 3 stele, 19 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Munte Valea Prahovei 2022

Filtreaza hotelurile din Valea Prahovei pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Valea Prahovei pe baza tipului de masa:

In Busteni sunt 62 hoteluri, din car.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Maria Rustic incepand cu 76.37 €
Plecare 1 Iulie 2022, 7 nopti, Fara Masa
In Azuga sunt 20 hoteluri, din car.
In Sinaia sunt 79 hoteluri, din car.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Valea Prahovei, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe relaxante ╚Öi revigorante ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei

┬á ┬áDe-a lungul v─âii r├óului Prahova v─â ve╚Ťi putea bucura de vacan╚Ťe de neuitat, ve╚Ťi putea desf─â╚Öura diferite activit─â╚Ťi ╚Öi ve╚Ťi putea vizita o multitudine de obiective turistice, astfel ├«nc├ót cu siguran╚Ť─â ve╚Ťi considera timpul petrecut aici ca fiind prea scurt ╚Öi vre╚Ťi dori s─â reveni╚Ťi. Aproape toate ora╚Öele de pe Valea Prahovei s-au transformat de-a lungul timpului ├«n sta╚Ťiuni, care ofer─â numeroase unit─â╚Ťi de cazare, cu servicii de cea mai bun─â calitate.┬áSta╚Ťiunea Sinaia este considerat─â perla Carpa╚Ťilor, aceasta fiind cea mai pitoreasc─â sta╚Ťiune de pe Valea Prahovei. Aceasta este amplasat─â pe pantele Mun╚Ťilor Bucegi, la circa 120 de kilometri de Bucure╚Öti. Majoritate construc╚Ťiilor par s─â fie atemporale, amintind de atmosfera de la finalul secolului al XIX-lea. Sinaia era cea mai important─â destina╚Ťie montan─â a Rom├óniei ├«n perioada monarhiei rom├óne╚Öti, aici fiind amplasate re╚Öedin╚Ťele de var─â ale Casei Regale. Sta╚Ťiunea se bucur─â de numeroase atrac╚Ťii, cea mai important─â fiind, de departe, Castelul Pele╚Ö. Sta╚Ťiunea este amplasat─â la o altitudine de circa 1000 de metri, fiind ╚Öi o destina╚Ťie potrivit─â pentru odihn─â ╚Öi tratament. Aerul curat ╚Öi ozonat este benefic ├«n cure de recuperare dup─â perioade stresante sau dup─â anumite afec╚Ťiuni. La fel de dezvoltat este ╚Öi turismul montan, ├«n Sinaia exist├ónd diferite p├órtii de schi, s─âniu╚Ö sau bob. Sta╚Ťiunea este deservit─â de un telescaun ╚Öi o telecabin─â, pe cuprinsul s─âu afl├óndu-se numeroase centre din care se pot ├«nchiria echipamente necesare practic─ârii sporturilor pe z─âpad─â. Iubitorii de drume╚Ťii pot explora Masivul Bucegi, Sfinxul ╚Öi Babele. ├Än schimb, iubitorii de istorie pot profita de tururile din cadrul Castelului Pele╚Ö, Peli╚Öor ╚Öi Foi╚Öor.

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe relaxante ╚Öi revigorante ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei

┬á ┬áAzuga, de╚Öi este o sta╚Ťiune de dimensiuni reduse, este un┬á adev─ârat paradis pentru schiori, deoarece se bucur─â de numeroase p├órtii de schi, foarte bine organizate ╚Öi potrivite at├ót pentru schiorii ├«ncep─âtori, c├ót ╚Öi pentru cei mai experimenta╚Ťi schiori. Aici ve╚Ťi g─âsi ╚Öi prima p├órtie de pe teritoriul Rom├óniei, omologat─â de Federa╚Ťia Interna╚Ťional─â de Schi. Chiar ╚Öi turi╚Ötii care nu iubesc sportul alb vor descoperi ├«n sta╚Ťiunea Azuga diferite posibilit─â╚Ťi de a-╚Öi petrece timpul. Sta╚Ťiunea se bucur─â de cadre naturale extraordinare, ce vor putea fi explorate la pas, cu bicicleta sau cu ATV-urile.┬áSta╚Ťiunea Predeal este amplasat─â ├«ntre r├óurile Prahova ╚Öi Timi╚Ö, iar ├«n timpul iernii, sta╚Ťiunea se dovede╚Öte a fi ne├«nc─âp─âtoare ├«n r├óndul turi╚Ötilor, mii de iubitori de munte aleg├ónd s─â-╚Öi petreac─â weekend-ul ├«n Predeal. Aceast─â sta╚Ťiune este frecventat─â, ├«n special, de schiori ├«ncep─âtori, dornici s─â ├«nve╚Ťe tainele acestui sport pe z─âpad─â,┬á dar dornici ╚Öi de relaxare ╚Öi distrac╚Ťie. Pe l├óng─â schiuri, pe p├órtiile din Predeal v─â ve╚Ťi putea da ╚Öi cu sania, snowboard-ul, colacul sau pur ╚Öi simplu cu punga. Seara, sta╚Ťiunea se transform─â ├«ntr-un loc ├«nc─ârcat de distrac╚Ťie, luat cu asalt de mii de tineri. Predeal este o destina╚Ťie pl─âcut─â ╚Öi pentru a v─â petrece vacan╚Ťele de var─â, nu doar pe cele de iarn─â. Ve╚Ťi putea organiza diferite drume╚Ťii, ├«n care s─â explora╚Ťi frumuse╚Ťea zonei, printre zonele cele mai vizitate de turi╚Ötii se num─âr─â Cheile R─â╚Önovei ╚Öi Canionul 7 Sc─âri.

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe relaxante ╚Öi revigorante ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei

Hoteluri de pe Valea Prahovei care ofer─â acces cu animale de companie

Turi╚Ötii care pl─ânuiesc s─â petreac─â un sejur ├«n una dintre sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei ╚Öi nu doresc s─â-╚Öi lase anim─âlu╚Ťele de companie ├«n grija prietenilor sau la centre specializate ├«n acest sens pot alege hoteluri care permit accesul cu animale de companie.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei - una dintre cele mai populare destina╚Ťii pentru petrecerea sejurului de Pa╚Öte

Sta╚Ťiunea Valea Prahovei este cea mai c─âutat─â destina╚Ťie ├«n ceea ce prive╚Öte petrecerea sejurului de Pa╚Öte. Spre exemplu, ├«n anul 2018, peste 15000 de turi╚Öti au ales s─â petreac─â S─ârb─âtorile Pascale la munte, ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei - destina╚Ťia perfect─â pentru a v─â petrece sejurul de Cr─âciun

┬áHotelierii de pe Valea Prahovei au preg─âtit pentru turi╚Öti oferte de Cr─âciun care se potrivesc at├ót celor care doresc s─â se bucure de un sejur la costuri medii, c├ót ╚Öi celor care se preg─âtesc s─â scoat─â din buzunar zeci de mii de lei. ├Än func╚Ťie de unitatea de cazare aleas─â, turi╚Ötii pot lua parte la pomana porcului, focuri de tab─âr─â ╚Öi pot primi colind─âtori.

Citeste mai mult.

Cele mai cunoscute tradi╚Ťii de Cr─âciun din Valea Prahovei

┬á├Än Valea Prahovei, la fel ca ├«n restul regiunilor Rom├óniei, ve╚Ťi descoperi c─â se p─âstreaz─â o serie de tradi╚Ťii ╚Öi obiceiuri locale, at├ót legate de s─ârb─âtorile cre╚Ötine, c├ót ╚Öi de evenimentele p─âg├óne de peste an. ├Än cazul ├«n care pl─ânui╚Ťi s─â vizita╚Ťi Valea Prahovei ├«n cursul lunii ianuarie, cel mai interesant este s─â asculta╚Ťi Plugu╚Öorul ╚Öi Sorcova

Citeste mai mult.

Azuga - descoperi╚Ťi frumuse╚Ťea celei mai mici sta╚Ťiuni de pe Valea Prahovei

Azuga este un ora╚Ö de pe Valea Prahovei, situat la poalele Mun╚Ťilor Bucegi ╚Öi a Mun╚Ťilor Baiului. Un document din anul 1815 men╚Ťiona existen╚Ťa hanului C─âciula Mare, cunoscut ╚Öi ca Hanul dintre Prahove.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei: Opta╚Ťi pentru relaxare ├«n cadrul unit─â╚Ťilor de cazare dotate cu centre SPA

Un sejur pe Valea Prahovei, indiferent de anotimp, este un prilej ideal de relaxare ╚Öi revigorare.┬á Stresul cotidian este o realitate cu care, din p─âcate, se confrunt─â tot mai mul╚Ťi dintre noi, astfel ├«nc├ót, din c├ónd ├«n c├ónd, aveam nevoie s─â ne deconect─âm ╚Öi ce metod─â este mai potrivit─â dec├ót un sejur ├«n care s─â v─â bucura╚Ťi de diverse facilit─â╚Ťi SPA ╚Öi Wellness.┬á

Citeste mai mult.