Oferte Cazare - Munte Valea Prahovei, Romania ­čîä 2023

Cazare - Munte Valea Prahovei 2023

Valea Prahovei este una dintre cele apreciate destina╚Ťii de vacan╚Ť─â din Mun╚Ťii Carpa╚Ťi, fiind amplasat─â de-a lungul r├óului Prahova, dup─â care ╚Öi-a ╚Öi luat numele. Aceast─â destina╚Ťie de vacan╚Ť─â este situat─â ├«n sud-estul Rom├óniei, ├«n partea de nord a Munteniei. Printre ora╚Öele situate pe Valea Prahovei se num─âr─â: Comarnic, Breaza, Sinaia, Bu╚Öteni, Azuga ╚Öi Predeal . Aceast─â zon─â montan─â v─â va ├«nc├ónta privirile cu peisaje minunate, aici v─â ve╚Ťi putea bucura de aer curat, at├ót de benefic pentru s─ân─âtate.

Citeste mai mult

Regiunea Munte Valea Prahovei 2023 face parte din Romania.

In regiunea Valea Prahovei sunt 280 hoteluri, din care 9 hoteluri de 5 stele, 63 de hoteluri de 4 stele, 188 de hoteluri de 3 stele, 19 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Munte Valea Prahovei 2023

Filtreaza hotelurile din Valea Prahovei pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Valea Prahovei pe baza tipului de masa:

In Busteni sunt 62 hoteluri, din car.
In Predeal sunt 51 hoteluri, din car.
In Azuga sunt 20 hoteluri, din car.
In Sinaia sunt 100 hoteluri, din care 5 hoteluri de 5 stele, 24 de hoteluri de 4 stele, 65 de hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Valea Prahovei, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe relaxante ╚Öi revigorante ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei

   De-a lungul v─âii r├óului Prahova v─â ve╚Ťi putea bucura de vacan╚Ťe de neuitat, ve╚Ťi putea desf─â╚Öura diferite activit─â╚Ťi ╚Öi ve╚Ťi putea vizita o multitudine de obiective turistice, astfel ├«nc├ót cu siguran╚Ť─â ve╚Ťi considera timpul petrecut aici ca fiind prea scurt ╚Öi vre╚Ťi dori s─â reveni╚Ťi. Aproape toate ora╚Öele de pe Valea Prahovei s-au transformat de-a lungul timpului ├«n sta╚Ťiuni, care ofer─â numeroase unit─â╚Ťi de cazare, cu servicii de cea mai bun─â calitate. Sta╚Ťiunea Sinaia este considerat─â perla Carpa╚Ťilor, aceasta fiind cea mai pitoreasc─â sta╚Ťiune de pe Valea Prahovei. Aceasta este amplasat─â pe pantele Mun╚Ťilor Bucegi, la circa 120 de kilometri de Bucure╚Öti. Majoritate construc╚Ťiilor par s─â fie atemporale, amintind de atmosfera de la finalul secolului al XIX-lea. Sinaia era cea mai important─â destina╚Ťie montan─â a Rom├óniei ├«n perioada monarhiei rom├óne╚Öti, aici fiind amplasate re╚Öedin╚Ťele de var─â ale Casei Regale. Sta╚Ťiunea se bucur─â de numeroase atrac╚Ťii, cea mai important─â fiind, de departe, Castelul Pele╚Ö. Sta╚Ťiunea este amplasat─â la o altitudine de circa 1000 de metri, fiind ╚Öi o destina╚Ťie potrivit─â pentru odihn─â ╚Öi tratament. Aerul curat ╚Öi ozonat este benefic ├«n cure de recuperare dup─â perioade stresante sau dup─â anumite afec╚Ťiuni. La fel de dezvoltat este ╚Öi turismul montan, ├«n Sinaia exist├ónd diferite p├órtii de schi, s─âniu╚Ö sau bob. Sta╚Ťiunea este deservit─â de un telescaun ╚Öi o telecabin─â, pe cuprinsul s─âu afl├óndu-se numeroase centre din care se pot ├«nchiria echipamente necesare practic─ârii sporturilor pe z─âpad─â. Iubitorii de drume╚Ťii pot explora Masivul Bucegi, Sfinxul ╚Öi Babele. ├Än schimb, iubitorii de istorie pot profita de tururile din cadrul Castelului Pele╚Ö, Peli╚Öor ╚Öi Foi╚Öor.

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe relaxante ╚Öi revigorante ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei

   Azuga, de╚Öi este o sta╚Ťiune de dimensiuni reduse, este un  adev─ârat paradis pentru schiori, deoarece se bucur─â de numeroase p├órtii de schi, foarte bine organizate ╚Öi potrivite at├ót pentru schiorii ├«ncep─âtori, c├ót ╚Öi pentru cei mai experimenta╚Ťi schiori. Aici ve╚Ťi g─âsi ╚Öi prima p├órtie de pe teritoriul Rom├óniei, omologat─â de Federa╚Ťia Interna╚Ťional─â de Schi. Chiar ╚Öi turi╚Ötii care nu iubesc sportul alb vor descoperi ├«n sta╚Ťiunea Azuga diferite posibilit─â╚Ťi de a-╚Öi petrece timpul. Sta╚Ťiunea se bucur─â de cadre naturale extraordinare, ce vor putea fi explorate la pas, cu bicicleta sau cu ATV-urile. Sta╚Ťiunea Predeal este amplasat─â ├«ntre r├óurile Prahova ╚Öi Timi╚Ö, iar ├«n timpul iernii, sta╚Ťiunea se dovede╚Öte a fi ne├«nc─âp─âtoare ├«n r├óndul turi╚Ötilor, mii de iubitori de munte aleg├ónd s─â-╚Öi petreac─â weekend-ul ├«n Predeal. Aceast─â sta╚Ťiune este frecventat─â, ├«n special, de schiori ├«ncep─âtori, dornici s─â ├«nve╚Ťe tainele acestui sport pe z─âpad─â,  dar dornici ╚Öi de relaxare ╚Öi distrac╚Ťie. Pe l├óng─â schiuri, pe p├órtiile din Predeal v─â ve╚Ťi putea da ╚Öi cu sania, snowboard-ul, colacul sau pur ╚Öi simplu cu punga. Seara, sta╚Ťiunea se transform─â ├«ntr-un loc ├«nc─ârcat de distrac╚Ťie, luat cu asalt de mii de tineri. Predeal este o destina╚Ťie pl─âcut─â ╚Öi pentru a v─â petrece vacan╚Ťele de var─â, nu doar pe cele de iarn─â. Ve╚Ťi putea organiza diferite drume╚Ťii, ├«n care s─â explora╚Ťi frumuse╚Ťea zonei, printre zonele cele mai vizitate de turi╚Ötii se num─âr─â Cheile R─â╚Önovei ╚Öi Canionul 7 Sc─âri.

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe relaxante ╚Öi revigorante ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei

Hoteluri de pe Valea Prahovei care ofer─â acces cu animale de companie

Turi╚Ötii care pl─ânuiesc s─â petreac─â un sejur ├«n una dintre sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei ╚Öi nu doresc s─â-╚Öi lase anim─âlu╚Ťele de companie ├«n grija prietenilor sau la centre specializate ├«n acest sens pot alege hoteluri care permit accesul cu animale de companie.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei - una dintre cele mai populare destina╚Ťii pentru petrecerea sejurului de Pa╚Öte

Sta╚Ťiunea Valea Prahovei este cea mai c─âutat─â destina╚Ťie ├«n ceea ce prive╚Öte petrecerea sejurului de Pa╚Öte. Spre exemplu, ├«n anul 2018, peste 15000 de turi╚Öti au ales s─â petreac─â S─ârb─âtorile Pascale la munte, ├«n sta╚Ťiunile de pe Valea Prahovei.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei - destina╚Ťia perfect─â pentru a v─â petrece sejurul de Cr─âciun

┬áHotelierii de pe Valea Prahovei au preg─âtit pentru turi╚Öti oferte de Cr─âciun care se potrivesc at├ót celor care doresc s─â se bucure de un sejur la costuri medii, c├ót ╚Öi celor care se preg─âtesc s─â scoat─â din buzunar zeci de mii de lei. ├Än func╚Ťie de unitatea de cazare aleas─â, turi╚Ötii pot lua parte la pomana porcului, focuri de tab─âr─â ╚Öi pot primi colind─âtori.

Citeste mai mult.

Cele mai cunoscute tradi╚Ťii de Cr─âciun din Valea Prahovei

┬á├Än Valea Prahovei, la fel ca ├«n restul regiunilor Rom├óniei, ve╚Ťi descoperi c─â se p─âstreaz─â o serie de tradi╚Ťii ╚Öi obiceiuri locale, at├ót legate de s─ârb─âtorile cre╚Ötine, c├ót ╚Öi de evenimentele p─âg├óne de peste an. ├Än cazul ├«n care pl─ânui╚Ťi s─â vizita╚Ťi Valea Prahovei ├«n cursul lunii ianuarie, cel mai interesant este s─â asculta╚Ťi Plugu╚Öorul ╚Öi Sorcova

Citeste mai mult.

Azuga - descoperi╚Ťi frumuse╚Ťea celei mai mici sta╚Ťiuni de pe Valea Prahovei

Azuga este un ora╚Ö de pe Valea Prahovei, situat la poalele Mun╚Ťilor Bucegi ╚Öi a Mun╚Ťilor Baiului. Un document din anul 1815 men╚Ťiona existen╚Ťa hanului C─âciula Mare, cunoscut ╚Öi ca Hanul dintre Prahove.

Citeste mai mult.

Valea Prahovei: Opta╚Ťi pentru relaxare ├«n cadrul unit─â╚Ťilor de cazare dotate cu centre SPA

Un sejur pe Valea Prahovei, indiferent de anotimp, este un prilej ideal de relaxare ╚Öi revigorare.┬á Stresul cotidian este o realitate cu care, din p─âcate, se confrunt─â tot mai mul╚Ťi dintre noi, astfel ├«nc├ót, din c├ónd ├«n c├ónd, aveam nevoie s─â ne deconect─âm ╚Öi ce metod─â este mai potrivit─â dec├ót un sejur ├«n care s─â v─â bucura╚Ťi de diverse facilit─â╚Ťi SPA ╚Öi Wellness.┬á

Citeste mai mult.