Strada Principala nr.406A, Vatra Dornei 727200
Distanta fata de partia de ski: 3410m
Cautam variante alternative
Data alternativa de plecare | Pret pe pachet | Masa | |
---|---|---|---|
{{price.fullDate}}, {{price.nopti}} nopti | {{price.pret}} | {{price.masa_name}} | Verifica oferta |
Hotel alternativ | Data plecare | Pret pe pachet | Masa | |
---|---|---|---|---|
{{price.hotel_name}}, {{price.hotel_class}} stele | {{price.fullDate}}, {{price.nopti}} nopti | {{price.pret}} | {{price.masa_name}} | Verifica oferta |
Intrebare: Pensiunea Cemira Lux este un hotel apreciat de catre turisti?
Raspuns: Pensiunea Cemira Lux este apreciat de catre turisti, avand o nota medie de 8.50 din 10 din 0 review-uri.
Intrebare: Care este adresa de contact pentru Pensiunea Cemira Lux?
Raspuns: Adresa de contact pentru Pensiunea Cemira Lux este Strada Principala nr.406A, Vatra Dornei 727200
Intrebare: Se poate ajunge la Pensiunea Cemira Lux cu masina personala?
Raspuns: Da, la Pensiunea Cemira Lux se poate ajunge cu masina. Coordonatele gps sunt: 47.33482500,25.40042700. In plus, puteti vizualiza traseul dintre orasul dumneavoastra si hotelul ales in tabul Traseul Rutier.
Intrebare: Pensiunea Cemira Lux este situat langa partia de ski?
Raspuns: Da, Pensiunea Cemira Lux este situat la o distanta mare fata de partia de ski, mai exact, la aproximativ 3410m.
Intrebare: Pensiunea Cemira Lux are coordonate gps?
Raspuns: Da, Pensiunea Cemira Lux are coordonate gps. Coordonatele gps, in grade zecimale, sunt: latitudine 47.33482500 si longitudine 25.40042700. Coordonatele gps in grade, minute și secunde sunt: latitudine 47° 20' 47" si longitudine 25° 24' 25". De asemenea, puteti vizualiza pozitia hotelului pe harta in tab-ul Harta.
Intrebare: Care este numarul de telefon pentru Pensiunea Cemira Lux?
Raspuns: Numarul de telefon pentru Pensiunea Cemira Lux este 0745 095 245
Localizare: Pensiunea este localizata in statiunea montana Vatra Dornei, la circa 10 minute distanta fata de centrul acesteia si fata de gara. La circa 150 de metri se afla cea mai apropiata statie de autobuz si la 100 de metri cel mai apropiat magazin alimentar.
Facilitati pensiune:
-Parcare in limita locurilor disponibile,
-Wifi,
-Camere de familie,
-Facilitati BBQ,
-Gradina,
-Terasa,
-Foisor,
-Zona de luat masa,
-Zona de relaxare comuna,
-Spatiu de joaca pentru copii,
-Serviciu de transfer aeroport,
-Seif.
Facilitati camere:
-Wifim
-Baie proprie,
-TV,
-Incalzire,
-Prosoape.
Latitudine 47.33482500
Longitudine 25.40042700
Vezi Pensiunea Cemira Lux pe harta
Coordonatele GPS reprezintă instrucţiuni aproximative generate automat şi neverificate. Va rugăm să consultaţi o hartă rutieră şi să verificaţi starea drumurilor înainte de a vă începe călătoria. travos.ro nu este responsabil de acurateţea coordonatelor şi nu răspunde pentru eventualele neplăceri cauzate de acestea.
Book & Travel nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele), nu poate avea erori sau lipsuri. Pentru evitarea oricaror neplaceri ulterioare va rugam sa verificati informatiile publicate pe site inainte de plasarea comenzii. Toate informatiile folosite pentru descrierea Hotelurilor si/sau a Pachetelor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Book & Travel, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Book & Travel nu-si asuma in niciun fel raspunderea in ceea ce priveste actualizarea informatiilor existente pe pagina sa de web. Utilizatorii au obligatia sa verifice direct la Book & Travel in ce masura informatiile si datele de pe pagina web sunt de actualitate. In cazul in care utilizatorul nu face acest lucru, Book & Travel este exonerat de orice raspundere. Book & Travel isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul paginii de web travos.ro in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal.
COVID-19
Datorită situației legate de pandemia COVID19, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că circumstanțele se pot schimba în timp, în funcție de perioada dumneavoastră de călătorie și legate de destinație în general și de hotel în particular. Iată câteva exemple care ar putea fi impuse: vize speciale, documente medicale, carantină la plecare sau la întoarcere. Totodată, anumite facilități sau servicii hoteliere (centru SPA, piscină, loc de joacă pentru copii, sală de gimnastică etc.) prezentate în descrierea serviciilor achiziționate, valabile și disponibile în momentul rezervării, să devină neutilizabile. De asemenea, pot apărea modificări în conținutul și modul de derulare a programului serviciilor de masă (meniuri stabilite etc.), precum și limitări în ceea ce privește capacitatea restaurantelor și a zonelor comune. Aceste circumstanțe pot fi determinate de modificări ale regulamentului intern al unității de cazare sau pot fi impuse de autoritățile sanitare din țara de destinație.
Le recomandăm turiștilor noștri să se informeze înainte de începerea sejurului în privința eventualelor restricții apărute la destinație care pot afecta și hotelul în care va avea loc cazarea.
Ne cerem scuze pentru neplăceri și vă informăm că orice reclamație din partea dumneavoastră referitoare la aceste circumstanțe extraordinare NU va fi acceptată.
(optional separate prin virgula)
Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.
Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatori travos.ro nu este responsabil de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.
Dezvoltarea stațiunii Vatra Dornei are la bază o legendă al cărui protagonist a fost Dragoș Vodă. Legenda spune că domnitorul Moldovei ar fi venit pe aceste meleaguri pentru a vâna, dar s-a îndrăgostit nebunește de o fată pe nume Dorina, pe care a ucis-o din greșeală.
Publicat pe 9 Feb. '21
Citeste mai mult.Vatra Dornei este una dintre cele mai cunoscute stațiuni montane ale României, beneficiind și de o bază balneoclimaterică, care, bineînțeles, atrage un număr cu atât mai mare de turiști. Dacă alegeți să vizitați stațiunea pe parcursul iernii, vă veți putea bucura de sporturi pe zăpadă și de prezența unui patinoar. De asemenea, în stațiune veți descoperi și câteva obiective turistice, care vor face ca sejurul dumneavoastră să fie cu atât mai animat.
Publicat pe 15 Sept. '20
Citeste mai mult.Vatra Dornei este o stațiune montană în care vă puteți bucura de zăpadă și de sporturi de iarnă, o stațiune potrivită pentru a petrece un sejur relaxant și odihnitor, însă este și o stațiune balneară, fiind frecventată de cei care doresc să-și amelioreze anumite probleme de sănătate. De asemenea, în stațiune Vatra Dornei se pot organiza și diverse întâlniri de afaceri, team building-uri și conferințe. Prin urmare, veți descoperi unități de cazare variate, astfel încât să se potrivească cerințelor și nevoilor tuturor turiștilor.
Publicat pe 14 Sept. '20
Citeste mai mult.Stațiunea Vatra Dornei este supranumită și Perla Bucovinei, fiind o importantă stațiune balneo-climaterică. Stațiunea este situată la o altitudine de 800 de metri, în Depresiunea Dornelor, la confluența Bistriței cu Dorna. Stațiunea este mărginită de Munții Călimani, Giumalău, Rarău, Munții Bistriței, Bargau și Suhard, bucurându-se de un climat subalpin. Stațiunea Vatra Dornei era cunoscută însă din secolul al XIX-lea, datorită peisajelor sale nemaipomenit de frumoase, a climatului submontan, a aerului ozonat, a ospitalității locuitorilor, însă era o stațiune populară și pentru tratamentul diferitelor afecțiuni.
Publicat pe 11 Sept. '20
Citeste mai mult.Cu ocazia Crăciunului, Bucovina se îmbracă în haine de sărbătoare, regiunea căpătând un suflu nou. Turiștii sunt ademeniți de tradițiile și obiceiurile seculare, iar an de an, aleg să petreacă Crăciunul pe meleaguri bucovinene. Deși poate părea desuet, locuitorii Bucovinei respectă cu sfințenie unele obiceiuri.
Publicat pe 14 Dec. '20
Citeste mai mult.Paștele se sărbătorește primăvara, atunci când natura revine la viață, motiv pentru care românii vor să se bucure de vreme frumoasă și căldură, alegând un loc liniștit, cu peisaje plăcute, unde să se relaxeze și să-și încarce bateriile. Atunci când vă organizați vacanța de Paște, trebuie să aveți în vedere faptul că și România are destinații extrem de frumoase, care merită să fie descoperite, una dintre acestea fiind Bucovina.
Publicat pe 16 Oct. '20
Citeste mai mult.Pentru turiștii care preferă vacanțele animate, pe durata cărora să se bucure de activități cât mai diverse, amintim faptul că Bucovina nu este doar o regiune cu foarte multe mănăstiri și muzee, ci este o zonă binecuvântată de natură cu numeroase peisaje uimitoare și nenumărate frumuseți naturale.
Publicat pe 15 Sept. '20
Citeste mai mult.Bucovina nu este doar o regiune înțesată de mănăstiri, ci și o destinație de vacanță, unde veți descoperi nenumărate obiective turistice, pretându-se astfel și turismului cultural. La aproximativ 3 kilometri de centrul orașului Suceava veți putea vizita Cetatea de Scaun a Sucevei.
Publicat pe 15 Sept. '20
Citeste mai mult.Bucovina este supranumită și Ținutul Mănăstirilor, aici fiind situate unele dintre cele mai spectaculoase lăcașuri de cult de pe teritoriul României. Mănăstirea Putna este situată la circa 33 de kilometri de orașul Rădăuți, în nordul Moldovei.
Publicat pe 14 Sept. '20
Citeste mai mult.