România: câteva hoteluri cu piscină interioară și centru SPA

  Ne-am gândit să vă pregătim o selecție de hoteluri cu piscină interioară și SPA, ideale pentru a petrece un sejur relaxant, în cadrul căruia să aveți parte de răsfăț. În cadrul acestor hoteluri vă veți putea deconecta de la stresul cotidian prin intermediul piscinei, a saunei sau a mesajelor. Wolkendorf Bio Hotel&Spa este o unitate de cazare dotată cu piscină interioară și centru SPA, fiind un loc ideal pentru un sejur relaxant alături de persoana iubită sau un hotel în care să vă răsfățați altături de familie. Wolkendorf Bio Hotel & Spa este situat în orașul Vulcan, la circa 20 de minute de mers cu mașina de orașul Brașov. Staff-ul hotelului se ghidează după deviza „un client fericit și răsfățat”. În cadrul hotelului vă veți putea relaxa prin intermediul serviciilor SPA, a saunei, dar și practicând tot felul de activități în aer liber și în interior. Contra cost, turiștii pot opta pentru diferite tipuri de masaj, exfoliere sau masaje pentru cupluri. De asemenea, în cadrul hotelului veți putea opta pentru Cromo Aromaterapie, Finnish Sauna, Baie de Aburi, băi în Bazin cu apă rece, băi în Bazin cu apă sărată sau în Bazin cu apă oxigenată, Ice Fountain și dușuri reci.

 poza

  Lostrița Păstăvărie Hotel&SPA pune la dispoziția turiștilor un total de 36 de camere, matrimoniale, cu 2 și 3 paturi. Oaspeții hotelului au acces gratuit la zona SPA, la piscina interioară cu apă caldă, la saună uscată și umedă. Contra cost, turiștii pot beneficia și de servicii de masaj. Zona de SPA a hotelului a fost inaugurată în anul 2019 și cuprinde piscină interioară încălzită, unde apa are adâncime de 1,2 metri, fiind astfel potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Piscina interioară a hotelului este dotată cu sistem de înot contra curentului și masaj prin jet de apă. SPA-ul este o modalitate ideală de relaxare, o sesiune de saună de 20 de minute reduce semnificativ stresul, iar apa caldă și jeturile stimulează producerea de endorfine, responsabile de buna dispoziție. Printre efectele saunei se numără și pierderea în greutate, eliminarea toxinelor din organism, scăderea colesterolului, îmbunătățirea somnului, curățirea tenului, activarea circulației periferice, întărirea sistemului imunitar, precum și regularizarea bătăilor inimii.

 poza

   În cazul în care vă gândiți să petreceți un sejur în Brașov, vă recomandăm Complexul Turistic Hanul Mureșenilor. Complexul este situat într-o zonă deosebit de frumoasă, la poalele pădurii, la o distanță de 5 minute de Brașov. Hotelul este dotat cu un centru SPA, în cadrul căruia turiștii vor avea acces la piscină interioară pentru adulți, piscină interioară pentru copii, saună umedă, saună uscată cu sare de Himalaya, saună rusească, hidromasaj cu apă de izvor, diferite masaje și tratamente. Piscinele interioare funcționează pe toată durata anului. La etajul 1 al hotelului veți descoperi o sală de fitness complet echipată.

 poza

  Un alt hotel din regiunea Transilvania care dispune de piscină interioară și centru SPA este Ensana SPA Hotel din Sovata. Hotelul este situat în inima României, în apropiere de Lacul Ursul, un loc frecventat de turiștii care doresc să beneficieze de tratamente cu apă sărată și nămol terapeutic, pentru a combate afecțiunile reumatice, musculo-scheletice, bolile dermatologice, afecțiunile respiratorii sau ginecologice. Centru balnear al hotelului oferă tratamente pe bază de apă sărată, bazine de înot și bazine Kneipp. Unitatea de cazare dispune și de zonă spațioasă de saună, oferind turiștilor tratamente medicale, de întreținere și de înfrumusețare. În plus, hotelul este amplasat într-un cadru deosebit de frumos, potrivit pentru plimbări în natură.

 poza

  Și în cadrul hotelurilor din stațiunile balneare ale României veți descoperi numeroase unități de cazare care dispun de piscină interioară și centru SPA. Hotelul Domogled este situat într-o zonă împădurită, din apropiere de Lanțul muntos Damogled, iar la 5 minute de hotel veți descoperi magazine și localuri. Hotelul are în dotarea sa o piscină, centru SPA, jacuzzi și terenuri de sport. Pe teritoriul stațiunii Băile Herculane veți descoperi și Hotel Saras Sons, care oferă piscine exterioare și piscine interioare. Unitatea de cazare dispune de 3 piscine cu apă termominerală, cu o suprafață de 635 metri pătrați, și de 2 piscine semiolimpice, unde adâncimea apei variază între 1,10 metri și 2,40 metri. De asemenea, hotelul dispune și de o piscină pentru copii. Grand Hotel Minerva Resort pune la dispoziția oaspeților săi un centru SPA foarte bine dotat, o piscină interioară. În cadrul hotelului, turiștii se pot bucura de băi de sulf, care sunt benefice în tratarea afecțiunilor aparatului locomotor, ale sistemului nervos și a bolilor asociate. Pe lângă băile cu sulf, oaspeții hotelului pot beneficia și de: electroterapie, magnetoterapie, băi cu CO2 și bule, ozonoterapie, tratamente cu ultrasunet, tratamente cu aerosoli, parafină, unde scurte, kinetoterapie și băi de plante.

 poza

Cele mai cunoscute 6 parcuri acvatice din România

Odată cu venirea verii, mercurul crește în termometre, soarele strălucește tot mai mult, iar mulți dintre noi nu ne dorim decât să ne răcorim la piscină sau în parcurile acvatice. Cea mai fericită alegere ar fi o escapadă la mare, însă atunci când acest lucru nu este posibil, parcurile acvatice ne vor introduce în atmosfera de vacanță.

Citeste mai mult.

Cele mai populare parcuri de aventură din România

    Vreți să vă deconectați pentru câteva zile de la stresul cotidian și doriți să vă bucurați de distracție fără să părăsiți țara, pentru aceasta aveți la dispoziție parcurile de aventuri de pe cuprinsul României.

Citeste mai mult.

Cele mai frumoase 10 locuri din România

     România este o țară cu un potențial turistic extrem de mare,  pe cuprinsul țării noastre, după cum am învățat încă din primele ore de geografie, se întâlnesc toate formele de relief.  Astfel, țara noastră a fost binecuvântată cu munți falnici, plaje întinse, izvoare termale, cascade spectaculoase, cetăți istorice, castele și palate care concurează cu cele din vestul Europei. Atracțiile turistice ale României nu sunt extrem de popularizate, astfel încât au reușit să-și păstreze farmecul autentic.

Citeste mai mult.

România - Unități de cazare deosebite la munte, cu piscină exterioară sau interioară

În anul 2020, în contextul Pandemiei Covid-19, cererea pentru hotelurile cu piscină din zonele montane a crescut semnificativ față de vara anului 2019. Foarte mulți turiști au renunțat la vacanțele din afara țării, iar cum litoralul a fost un loc destul de aglomerat, s-au îndreptat către stațiunile montane.

Citeste mai mult.

Câteva dintre cele mai spectaculoase castele din România

Toată lumea cunoaște câteva castele de pe teritoriul României, însă veți fi uimiți să aflați că numărul acestora se ridică la aproape 100, fără să mai avem în vedere și conacele și fortărețele de pe plaiurile românești. Aceste castele păstrează între zidurile sale povești despre voievozi și prinți, legende care au depășit de mult granițele țării sau sunt locurile în care s-au luat decizii politice hotărâtoare.

Citeste mai mult.

Hoteluri și pensiuni superbe de pe teritoriul României

Oricare ar fi orașul pe care doriți să-l vizitați, unitatea de cazare joacă un rol primordial în petrecerea unui sejur plăcut. Oricât de plăcut ar fi orașul vizitat și oricât vă va fascina, seara veți reveni la unitatea de cazare și nu ar fi plăcut ca aceasta să facă notă discordantă. În cele ce urmează am decis să vă recomandăm o serie de pensiuni și hoteluri, cărora, credem noi, merită să le treceți pragul.

Citeste mai mult.

Destinații de vacanță pentru a petrece Crăciunul și Revelionul în timpul pandemiei

Trăim vremuri atipice, pandemia COVID-19 a dat peste cap atât economia, cât și sectorul turistic, astfel încât, turiștii se văd nevoiți să-și reconsidere planurile în ceea ce privește vacanțele. Conform statisticilor, se observă că cea mai mare parte a persoanelor vor alege  să-și petreacă vacanțele în țară. Dacă în anii din urmă, turiștii luau cu asalt marile metropole ale Europei și destinațiile exotice, anul acesta lucrurile par să stea cu totul diferit, destinațiile turistice din România fiind la mare trecere.

Citeste mai mult.

Cele mai potrivite unități de cazare pentru turiștii care vor să se bucure de turism balnear

România se bucură de o istorie bogată în ceea ce privește turismul balnear, fapt ce se datorează resurselor naturale de care beneficiază. Astfel, din cele mai vechi timpuri, pe teritoriul țării noastre au existat stațiunii balneare, care au fructificat apele minerale, pe cele termale, nămolurile terapeutice, gazele cu proprietăți terapeutice sau saline care puteau trata o gamă largă de afecțiuni.

Citeste mai mult.

Destinații românești perfecte pentru a petrece vacanța de Paște

Cei mai mulți români aleg să petreacă vacanța de Paște în stațiunile românești. Există însă și turiștii care aleg un sejur pe litoralul bulgar sau un city-break într-un oraș european. Valea Prahovei se află în topul preferințelor turiștilor, cea mai căutată fiind stațiunea Sinaia, unde la altitudini ridicate se poate schia.

Citeste mai mult.

Destinații românești pentru un Revelion de vis

România se bucură de o multitudine de locuri minunate, potrivite pentru a vă petrece Sărbătorile de iarnă și a descoperi tradiții vechi de sute de ani. În stațiunile montane ale României veți putea schia, vă veți putea bucura de plimbări prelungite, pe parcursul cărora să descoperiți farmecul stațiunilor îmbrăcate în haine de sărbătoare.

Citeste mai mult.