România - Unități de cazare deosebite la munte, cu piscină exterioară sau interioară

     În anul 2020, în contextul Pandemiei Covid-19, cererea pentru hotelurile cu piscină din zonele montane a crescut semnificativ față de vara anului 2019. Foarte mulți turiști au renunțat la vacanțele din afara țării, iar cum litoralul a fost un loc destul de aglomerat, s-au îndreptat către stațiunile montane. Turiștii care plănuiesc un sejur în Sinaia se pot îndrepta către Hotel Mara. Hotelul este amplasat într-un cadru absolut deosebit, fiind înconjurat de munți și păduri. Pe lângă piscina acoperită parțial, turiștii cazați aici vor dispune și de saună și cadă cu hidromasaj. Turiștii care vor dori să petreacă vacanța în stațiunea Sinaia, pot opta și pentru Hotel International. Hotelul dispune de două piscine interioare, precum și de centru spa, astfel încât sejurul aici nu are cum să fie decât unul extrem de plăcut și relaxant. 

 poza

   Indiferent de perioada în care doriți să vizitați stațiunea Predeal, în cadrul Hotel Elexus Predeal, vă veți bucura de acces la piscină încălzită pe toată durata anului. Hotelul este amplasat la 1,7 kilometri de pârtia de schi Polistoaca, iar pe cuprinsul său turiștii vor descoperi centru spa și wellness, astfel încât relaxarea le va fi garantată. Un concediu relaxat și plăcut puteți petrece și în cadrul Hotel Silver Mountain Resort Spa, din stațiunea Poiana Brașov. Această unitate de cazare este amplasată la 20 de minute distanță de Pârtia de schi Bradul.  Turiștii cazați aici se vor bucura de piscină, jacuzzi, jacuzzi exterior, saună umedă și saună uscată.  Teleferic Grand Hotel este o variantă potrivită atât pentru turiștii care doresc să petreacă sejururi la munte în perioada rece, cât și pentru cei care plănuiesc concedii în timpul anotimpului cald, deoarece unitatea de cazare dispune de piscină interioară și centru spa, dotat cu cadă cu hidromasaj, trei tipuri de saună și centru fitness.

 poza

      Turiștilor care doresc să petreacă un sejur plăcut alături de familie în Bran vor putea să aleagă Club Vila Bran. Aici turiștii vor descoperi o piscină în aer liber, încălzită, care oferă vederi spectaculoase către Munții Bucegi și Castelul Bran. Piscinei exterioare i se adaugă o piscină interioară încălzită, saună, baie de aburi, parc de distracție tematic, parc istoric și sală de teatru. Dacă pașii v-au adus pe tărâmurile Branului și doriți să vă bucurați de câteva zile relaxante, atunci Hotel Bran Belvedere este alegerea ideală. Unitatea de cazare combină stilul rustic cu facilitățile moderne, la acestea adăugându-se vederile frumoase către Munții Bucegi și Piatra Craiului. Turiștii se vor putea bucura de soare și relaxare la piscina exterioră a unității de cazare. Hotel Wolf 1 este amplasat în apropierea Castelului Bran și pune la dispoziția oaspeților săi piscină interioară încălzită și centru spa. În plus, turiștii cazați aici se vor bucura și de acces la internet WiFi, parcare supravegheată video, restaurant și bar.

 poza

   Printre cele mai apreciate unități de cazare din Păltiniș se numără și Hotel Castelnor, unde turiștii vor avea la dispoziție piscină sezonieră în aer liber, piscină interioară și sală de fitness. În plus, unitatea de cazare dispune și de centru spa și wellness, dotat cu hamamm și saună. În cazul în care doriți să vă deconectați de la grijile de zi cu zi și să vă bucurați de un sejur revigorant, agenția noastră vă recomandă Grand Hotel Balvanyos. Unitatea de cazare este amplasată printre pădurile ce înconjoară Lacul Sfânta Ana, unde peisajele montane, aerul curat și liniștea vă vor restabili echilibrul fizic și emoțional. Pe cuprinsul unității de cazare funcționează un centru spa, dotat cu 7 piscine, 3 saune, o cameră de sare și o baie de aburi. 

 poza

     Hotel Domeniul Dambu Morii este situat în Timișul de Jos, la 8 kilometri distanță de centrul orașului Brașov. Oaspeții hotelului vor beneficia de piscină exterioară, bar și parcare privată. Zonele ce înconjoară orașul Brașov sunt deosebit de frumoase, fiind potrivite pentru iubitorii muntelui și a naturii. Turiștii care doresc ca în timpul concediului să viziteze orașul Brașov și să se bucure și de relaxare pot opta pentru Hotel Kronwell. Unitatea de cazare le va asigura acces la piscină interioară, centru spa și wellness, unde vor putea opta pentru tratamente de înfrumusețare, se vor putea bucura de saună și de prezența unui centru fitness.

      O altă unitate de cazare pe care v-o recomandăm cu drag este Hotel Resort Ambient Cristian, din localitatea Cristian. Aici turiștii se vor putea bucura de o ședere reconfortantă și plăcută, unitatea de cazare dispunând de cadă cu hidromasaj, piscină exterioară încălzită și piscină interioară încălzită. Unități de cazare cu piscină exterioară veți descoperi și în Sighișoara. Unul dintre hotelurile recomandate de către noi fiind Hotel Europa Kokeltal. Unitatea de cazare de 3 stele oferă oaspeților săi piscină exterioară sezonieră, amenajată cu șezlonguri și umbrele, teren de tenis, loc de joacă pentru copii și parcare privată gratuită. 

 poza

Cele mai cunoscute 6 parcuri acvatice din România

Odată cu venirea verii, mercurul crește în termometre, soarele strălucește tot mai mult, iar mulți dintre noi nu ne dorim decât să ne răcorim la piscină sau în parcurile acvatice. Cea mai fericită alegere ar fi o escapadă la mare, însă atunci când acest lucru nu este posibil, parcurile acvatice ne vor introduce în atmosfera de vacanță.

Citeste mai mult.

Cele mai populare parcuri de aventură din România

    Vreți să vă deconectați pentru câteva zile de la stresul cotidian și doriți să vă bucurați de distracție fără să părăsiți țara, pentru aceasta aveți la dispoziție parcurile de aventuri de pe cuprinsul României.

Citeste mai mult.

Cele mai frumoase 10 locuri din România

     România este o țară cu un potențial turistic extrem de mare,  pe cuprinsul țării noastre, după cum am învățat încă din primele ore de geografie, se întâlnesc toate formele de relief.  Astfel, țara noastră a fost binecuvântată cu munți falnici, plaje întinse, izvoare termale, cascade spectaculoase, cetăți istorice, castele și palate care concurează cu cele din vestul Europei. Atracțiile turistice ale României nu sunt extrem de popularizate, astfel încât au reușit să-și păstreze farmecul autentic.

Citeste mai mult.

Câteva dintre cele mai spectaculoase castele din România

Toată lumea cunoaște câteva castele de pe teritoriul României, însă veți fi uimiți să aflați că numărul acestora se ridică la aproape 100, fără să mai avem în vedere și conacele și fortărețele de pe plaiurile românești. Aceste castele păstrează între zidurile sale povești despre voievozi și prinți, legende care au depășit de mult granițele țării sau sunt locurile în care s-au luat decizii politice hotărâtoare.

Citeste mai mult.

Hoteluri și pensiuni superbe de pe teritoriul României

Oricare ar fi orașul pe care doriți să-l vizitați, unitatea de cazare joacă un rol primordial în petrecerea unui sejur plăcut. Oricât de plăcut ar fi orașul vizitat și oricât vă va fascina, seara veți reveni la unitatea de cazare și nu ar fi plăcut ca aceasta să facă notă discordantă. În cele ce urmează am decis să vă recomandăm o serie de pensiuni și hoteluri, cărora, credem noi, merită să le treceți pragul.

Citeste mai mult.

Destinații de vacanță pentru a petrece Crăciunul și Revelionul în timpul pandemiei

Trăim vremuri atipice, pandemia COVID-19 a dat peste cap atât economia, cât și sectorul turistic, astfel încât, turiștii se văd nevoiți să-și reconsidere planurile în ceea ce privește vacanțele. Conform statisticilor, se observă că cea mai mare parte a persoanelor vor alege  să-și petreacă vacanțele în țară. Dacă în anii din urmă, turiștii luau cu asalt marile metropole ale Europei și destinațiile exotice, anul acesta lucrurile par să stea cu totul diferit, destinațiile turistice din România fiind la mare trecere.

Citeste mai mult.

Cele mai potrivite unități de cazare pentru turiștii care vor să se bucure de turism balnear

România se bucură de o istorie bogată în ceea ce privește turismul balnear, fapt ce se datorează resurselor naturale de care beneficiază. Astfel, din cele mai vechi timpuri, pe teritoriul țării noastre au existat stațiunii balneare, care au fructificat apele minerale, pe cele termale, nămolurile terapeutice, gazele cu proprietăți terapeutice sau saline care puteau trata o gamă largă de afecțiuni.

Citeste mai mult.

Destinații românești perfecte pentru a petrece vacanța de Paște

Cei mai mulți români aleg să petreacă vacanța de Paște în stațiunile românești. Există însă și turiștii care aleg un sejur pe litoralul bulgar sau un city-break într-un oraș european. Valea Prahovei se află în topul preferințelor turiștilor, cea mai căutată fiind stațiunea Sinaia, unde la altitudini ridicate se poate schia.

Citeste mai mult.

Destinații românești pentru un Revelion de vis

România se bucură de o multitudine de locuri minunate, potrivite pentru a vă petrece Sărbătorile de iarnă și a descoperi tradiții vechi de sute de ani. În stațiunile montane ale României veți putea schia, vă veți putea bucura de plimbări prelungite, pe parcursul cărora să descoperiți farmecul stațiunilor îmbrăcate în haine de sărbătoare.

Citeste mai mult.

România: câteva hoteluri cu piscină interioară și centru SPA

Ne-am gândit să vă pregătim o selecție de hoteluri cu piscină interioară și SPA, ideale pentru a petrece un sejur relaxant, în cadrul căruia să aveți parte de răsfăț. În cadrul acestor hoteluri vă veți putea deconecta de la stresul cotidian prin intermediul piscinei, a saunei sau a mesajelor.

Citeste mai mult.