Oferte Cazare - City Break Romania la hoteluri cu Pensiune completa ­čîć 2023

Cazare - City Break Romania la hoteluri cu Pensiune completa 2023

Unitatile de cazare care ofera servicii de masa tip pensiune completa din Romania ofera oaspetilor sai un numar de trei mese (mic dejun, pranz si cina). De asemenea, unele unitati de cazare ofera turistilor si bauturi in timpul meselor. Mesele oferite in cadrul pensiunii / hotelului din Romania pot fi tip bufet sau à la carte. Pentru anumite hoteluri din Romania, pensiunea completa poate fi denumita si Full Board

In Romania sunt 39 hoteluri care au Pensiune completa. Puteti vedea aceste hoteluri cu Pensiune completa mai jos.

Vezi hoteluri Romania

Filtre City Break Romania la hoteluri cu Pensiune completa 2023

Filtreaza hotelurile din Romania pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Romania pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri din Romania pentru diferite perioade importante ale anului, atent selectionate pentru tine:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Pensiune completa in Romania pentru anul 2023:

Preturi pentru 2 adulti la
Complex Dunarea incepand cu 83.25 €
Plecare 20 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
In Moldova sunt un hotel cu Pensiune completa, din care 2 hoteluri de 5 stele, 30 de hoteluri de 4 stele, 45 de hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele.
In Banat sunt un hotel cu Pensiune completa, din care 36 de hoteluri de 4 stele, 62 de hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Marea Neagra Sinaia incepand cu 372.59 €
Plecare 7 Decembrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Iaki Conference & Spa Hotel incepand cu 165.39 €
Plecare 4 Septembrie 2023, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Complex Dunarea incepand cu 83.25 €
Plecare 20 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Marea Neagra Sinaia incepand cu 372.59 €
Plecare 7 Decembrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Babylonia Resort incepand cu 259.00 €
Plecare 3 Iulie 2023, 7 nopti, Fara Masa
In Constanta sunt 49 hoteluri cu Pensiune completa, din care un hotel de 5 stele, 12 hoteluri de 4 stele, 31 de hoteluri de 3 stele, 5 hoteluri de 2 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cocor Spa incepand cu 154.44 €
Plecare 7 Iulie 2023, 7 nopti, Demipensiune

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Romania cu Pensiune completa, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Cele mai populare destina╚Ťii de vacan╚Ť─â de pe cuprinsul Rom├óniei

   Cea mai cunoscut─â destina╚Ťie turistic─â a Rom├óniei, ├«n cazul sejururilor estivale, este litoralul. Litoralul M─ârii Negre ofer─â destina╚Ťii de vacan╚Ť─â pentru toate gusturile ╚Öi bugetele, at├ót pentru cei dornici de distrac╚Ťie p├ón─â la primele ore ale dimine╚Ťii, c├ót ╚Öi pentru cei care doresc s─â petreac─â un sejur lini╚Ötit al─âturi de familie. Cei care prefer─â s─â ├«mbine sesiunile de bronz cu explorarea locurilor noi, pot opta pentru un sejur ├«n Constan╚Ťa, pe durata c─âruia s─â viziteze numeroasele obiective turistice ale ora╚Öului, cum ar fi: Cazinoul, Acvariul, Muzeul de Art─â popular─â, Portul Genovez, Delfinariul ╚Öi altele. Turi╚Ötii tineri ╚Öi ├«nseta╚Ťi de distrac╚Ťie pot lua cu asalt sta╚Ťiunea Mamaia, ╚Ötiut fiind faptul c─â distrac╚Ťia din cluburile de aici nu poate fi comparat─â cu nimic altceva. ├Än timpul zilei, turi╚Ötii se pot bucura de plajele cochete, de distrac╚Ťie ├«n aquapark-uri, ori de plimb─âri cu telegondola. La polul opus, se situeaz─â Vadu, o destina╚Ťie de vacan╚Ť─â extrem de lini╚Ötit─â, unde turi╚Ötii vor putea s─â se bucure de soare, mare ╚Öi nisip pe o plaj─â complet neamenajat─â. Tinerii cu siguran╚Ť─â se vor sim╚Ťi atra╚Öi de Costine╚Öti, o sta╚Ťiune extrem de popular─â ├«n r├óndul studen╚Ťilor, sau de Vam─â, cea mai boem─â sta╚Ťiune de pe litoralul rom├ónesc. ├Än cazul ├«n care opta╚Ťi pentru sta╚Ťiunea Neptun, v─â ve╚Ťi bucura de cea mai frumoas─â plaj─â a Rom├óniei, La Steaguri.

poza Cele mai populare destina╚Ťii de vacan╚Ť─â de pe cuprinsul Rom├óniei

   Cei care prefer─â destina╚Ťiile de vacan╚Ť─â ceva mai lini╚Ötite, al c─âror farmec s─â nu fi fost at├ót de mult afectat de turismul ├«n mas─â, pot alege s─â viziteze Delta Dun─ârii. Aceasta v─â va ├«nc├ónta cu atrac╚Ťiile sale, printre cele mai populare locuri din Delt─â situ├óndu-se Gura Porti╚Ťei, un sat pesc─âresc destul de izolat. Delta Dun─ârii v─â va oferi peisaje spectaculoase ╚Öi o flor─â ╚Öi faun─â deosebit de bogate, ├«n plus, pe durata sejurului v─â ve╚Ťi bucura de preparate tradi╚Ťionale delicioase. Valea Prahovei se situeaz─â ├«n topul destina╚Ťiilor de vacan╚Ť─â rom├óne╚Öti, fiind dep─â╚Öit─â doar de litoral. Turi╚Ötii care prefer─â muntele ├«n detrimentul m─ârii, vor putea alege dintre sta╚Ťiunile din aceast─â zon─â, precum: Sinaia, Predeal, Bu╚Öteni, Azuga ╚Öi Breaza. ├Än timpul iernii, aceste sta╚Ťiuni sunt luate cu asalt de c─âtre iubitorii de ski, ├«ns─â ofer─â numeroase oportunit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber ╚Öi ├«n timpul sezonului estival. De╚Öi toate acestea merit─â vizitate, cea mai popular─â r─âm├óne totu╚Öi Sinaia, locul ├«n care ve╚Ťi putea vizita spectaculosul Castel Pele╚Ö, re╚Öedin╚Ťa de var─â a familiei regale.

  La doar c├óteva zeci de kilometri de Valea Prahovei, turi╚Ötii  vor descoperi zona Bran-R├ó╚Önov-Moeciu. Atrac╚Ťia principal─â a acestei zone este Castelul Bran, cunoscut ├«n ├«ntreaga lumea drept Castelul Contelui Dracula. Castelul este construit pe o st├ónc─â, fiind vizibil din dep─ârtare, vizit├óndu-l, nu doar c─â ve╚Ťi r─âm├óne uimi╚Ťi de arhitectura sa, specific─â perioadei medievale, ci ve╚Ťi putea admira ╚Öi mobilierul de epoc─â, obiectele ceramice, armurile ╚Öi armele care sunt expuse ├«n numeroasele sale ├«nc─âperi. La poalele castelului ve╚Ťi putea vizita Muzeul Etnografic al Satului Bran. ╚śi celelalte loca╚Ťii din jurul sta╚Ťiunii Bran au foarte multe de oferit. La R├ó╚Önov ve╚Ťi putea vizita cetatea medieval─â, una dintre cele mai bine conservate cet─â╚Ťi ale Transilvaniei, iar copii vor fi cu siguran╚Ť─â ├«nc├ónta╚Ťi de Parcul Dinozaurilor, situat ├«n apropierea cet─â╚Ťii.

poza Cele mai populare destina╚Ťii de vacan╚Ť─â de pe cuprinsul Rom├óniei


   Bucovina este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Rom├óniei, aici fiind situate cele mai multe din ctitoriile domnilor moldoveni. ├Än plus, Bucovina este o oaz─â de lini╚Öte, oamenii de aici nu au renun╚Ťat s─â cultive vechile obiceiuri str─âmo╚Öe╚Öti ╚Öi sunt extrem de calzi ╚Öi primitori. Pe cuprinsul Bucovinei ve╚Ťi putea vizita o serie de l─âca╚Öuri de cult celebre, ├«n special, datorit─â frescelor sale ├«n culori vii, astfel nu pute╚Ťi rata s─â admira╚Ťi M─ân─âstirea Vorone╚Ť, Moldovi╚Ťa, Sucevi╚Ťa, Putna, Humor, iar lista nu se opre╚Öte aici. Dup─â un tur al m─ân─âstirilor ╚Öi a numeroaselor muzee din Bucovina, v─â pute╚Ťi relaxa ├«n sta╚Ťiunea Vatra Dornei. ├Ändrept├óndu-v─â spre sud, ve╚Ťi putea vizita Moldova ╚Öi cel mai mare ora╚Ö al s─âu, Ia╚Öi, capitala Moldovei timp de aproape 3 secole. ├Än topul celor mai vizitate ora╚Öe ale Rom├óniei se situeaz─â, bine├«n╚Ťeles, Bucure╚Ötiul, capitala fiind vizitat─â anual de milioane de turi╚Öti rom├óni ╚Öi str─âini. Aici turi╚Ötii pot vizita Ateneul, Palatul Parlamentului, Muzeul ╚Ü─âranului Rom├ón ╚Öi o serie de parcuri cu sute de ani vechime. 
Un num─âr considerabil de turi╚Öti atrage ╚Öi Bra╚Öovul, ora╚Öul de la poalele T├ómpei. Turi╚Ötii fiind atra╚Öi de multitudinea atrac╚Ťiilor turistice ╚Öi de arhitectura ora╚Öului, printre principalele obiective turistice ale sale situ├óndu-se Pia╚Ťa Sfatului ╚Öi Biserica Neagr─â.

  Turi╚Ötii care doresc s─â petreac─â un sejur ├«n vestul ╚Ť─ârii pot alege Oradea, unul dintre cele mai frumoase ora╚Öe ale Rom├óniei, av├ónd o arhitectur─â asem─ân─âtoare cu marile metropole din vestul Europei. De altfel, Oradea este singur ora╚Ö din ╚Ťar─â ├«nscris ├«n re╚Ťeaua interna╚Ťional─â Art Nouveau. Astfel, se situeaz─â pe acela╚Öi loc cu Bruxelles, Helsinki ╚Öi Ljubljana. Ora╚Öul este ├«n╚Ťesat de cl─âdiri spectaculoase, ├«n stil baroc, renascentist, electric ╚Öi art nouveau, astfel ├«nc├ót, la orice pas ve╚Ťi descoperi col╚Ťuri fotogenice, care merit─â imortalizate. ├Än plus, la doar 9 kilometri de Oradea, sunt situate B─âile Felix, o sta╚Ťiune balnear─â ├«n cadrul c─âreia v─â pute╚Ťi bucura de un sejur relaxant ╚Öi reconfortant. O alt─â op╚Ťiune demn─â de luat ├«n seam─â este Timi╚Öoara, centrul acestui ora╚Ö fiind extrem de pl─âcut, iar cl─âdirile cu arhitectur─â spectaculoas─â v─â vor aminti de marile metropole europene. Printre atrac╚Ťiile turistice ale acestui ora╚Ö se situeaz─â ╚Öi Castelul Huniade, Parcul Rozelor, Pia╚Ťa Unirii, Bastionul Maria Teresa, Muzeul Satului B─ân─â╚Ťean ╚Öi altele. 

poza Cele mai populare destina╚Ťii de vacan╚Ť─â de pe cuprinsul Rom├óniei

Cele mai cunoscute 6 parcuri acvatice din România

Odat─â cu venirea verii, mercurul cre╚Öte ├«n termometre, soarele str─âluce╚Öte tot mai mult, iar mul╚Ťi dintre noi nu ne dorim dec├ót s─â ne r─âcorim la piscin─â sau ├«n parcurile acvatice. Cea mai fericit─â alegere ar fi o escapad─â la mare, ├«ns─â atunci c├ónd acest lucru nu este posibil, parcurile acvatice ne vor introduce ├«n atmosfera de vacan╚Ť─â.

Citeste mai mult.

Cele mai populare parcuri de aventură din România

┬á ┬á Vre╚Ťi s─â v─â deconecta╚Ťi pentru c├óteva zile de la stresul cotidian ╚Öi dori╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de distrac╚Ťie f─âr─â s─â p─âr─âsi╚Ťi ╚Ťara, pentru aceasta ave╚Ťi la dispozi╚Ťie parcurile de aventuri de pe cuprinsul Rom├óniei.

Citeste mai mult.

Cele mai frumoase 10 locuri din România

┬á ┬á ┬áRom├ónia este o ╚Ťar─â cu un poten╚Ťial turistic extrem de mare,┬á pe cuprinsul ╚Ť─ârii noastre, dup─â cum am ├«nv─â╚Ťat ├«nc─â din primele ore de geografie, se ├«nt├ólnesc toate formele de relief.┬á Astfel, ╚Ťara noastr─â a fost binecuv├óntat─â cu mun╚Ťi falnici, plaje ├«ntinse, izvoare termale, cascade spectaculoase, cet─â╚Ťi istorice, castele ╚Öi palate care concureaz─â cu cele din vestul Europei. Atrac╚Ťiile turistice ale Rom├óniei nu sunt extrem de popularizate, astfel ├«nc├ót au reu╚Öit s─â-╚Öi p─âstreze farmecul autentic.

Citeste mai mult.

Rom├ónia - Unit─â╚Ťi de cazare deosebite la munte, cu piscin─â exterioar─â sau interioar─â

├Än anul 2020, ├«n contextul Pandemiei Covid-19, cererea pentru hotelurile cu piscin─â din zonele montane a crescut semnificativ fa╚Ť─â de vara anului 2019. Foarte mul╚Ťi turi╚Öti au renun╚Ťat la vacan╚Ťele din afara ╚Ť─ârii, iar cum litoralul a fost un loc destul de aglomerat, s-au ├«ndreptat c─âtre sta╚Ťiunile montane.

Citeste mai mult.

Câteva dintre cele mai spectaculoase castele din România

Toat─â lumea cunoa╚Öte c├óteva castele de pe teritoriul Rom├óniei, ├«ns─â ve╚Ťi fi uimi╚Ťi s─â afla╚Ťi c─â num─ârul acestora se ridic─â la aproape 100, f─âr─â s─â mai avem ├«n vedere ╚Öi conacele ╚Öi fort─âre╚Ťele de pe plaiurile rom├óne╚Öti. Aceste castele p─âstreaz─â ├«ntre zidurile sale pove╚Öti despre voievozi ╚Öi prin╚Ťi, legende care au dep─â╚Öit de mult grani╚Ťele ╚Ť─ârii sau sunt locurile ├«n care s-au luat decizii politice hot─âr├ótoare.

Citeste mai mult.

Hoteluri și pensiuni superbe de pe teritoriul României

Oricare ar fi ora╚Öul pe care dori╚Ťi s─â-l vizita╚Ťi, unitatea de cazare joac─â un rol primordial ├«n petrecerea unui sejur pl─âcut. Oric├ót de pl─âcut ar fi ora╚Öul vizitat ╚Öi oric├ót v─â va fascina, seara ve╚Ťi reveni la unitatea de cazare ╚Öi nu ar fi pl─âcut ca aceasta s─â fac─â not─â discordant─â. ├Än cele ce urmeaz─â am decis s─â v─â recomand─âm o serie de pensiuni ╚Öi hoteluri, c─ârora, credem noi, merit─â s─â le trece╚Ťi pragul.

Citeste mai mult.

Destina╚Ťii de vacan╚Ť─â pentru a petrece Cr─âciunul ╚Öi Revelionul ├«n timpul pandemiei

Tr─âim vremuri atipice, pandemia COVID-19 a dat peste cap at├ót economia, c├ót ╚Öi sectorul turistic, astfel ├«nc├ót, turi╚Ötii se v─âd nevoi╚Ťi s─â-╚Öi reconsidere planurile ├«n ceea ce prive╚Öte vacan╚Ťele. Conform statisticilor, se observ─â c─â cea mai mare parte a persoanelor vor alege┬á s─â-╚Öi petreac─â vacan╚Ťele ├«n ╚Ťar─â. Dac─â ├«n anii din urm─â, turi╚Ötii luau cu asalt marile metropole ale Europei ╚Öi destina╚Ťiile exotice, anul acesta lucrurile par s─â stea cu totul diferit, destina╚Ťiile turistice din Rom├ónia fiind la mare trecere.

Citeste mai mult.

Cele mai potrivite unit─â╚Ťi de cazare pentru turi╚Ötii care vor s─â se bucure de turism balnear

Rom├ónia se bucur─â de o istorie bogat─â ├«n ceea ce prive╚Öte turismul balnear, fapt ce se datoreaz─â resurselor naturale de care beneficiaz─â. Astfel, din cele mai vechi timpuri, pe teritoriul ╚Ť─ârii noastre au existat sta╚Ťiunii balneare, care au fructificat apele minerale, pe cele termale, n─âmolurile terapeutice, gazele cu propriet─â╚Ťi terapeutice sau saline care puteau trata o gam─â larg─â de afec╚Ťiuni.

Citeste mai mult.

Destina╚Ťii rom├óne╚Öti perfecte pentru a petrece vacan╚Ťa de Pa╚Öte

Cei mai mul╚Ťi rom├óni aleg s─â petreac─â vacan╚Ťa de Pa╚Öte ├«n sta╚Ťiunile rom├óne╚Öti. Exist─â ├«ns─â ╚Öi turi╚Ötii care aleg un sejur pe litoralul bulgar sau un city-break ├«ntr-un ora╚Ö european. Valea Prahovei se afl─â ├«n topul preferin╚Ťelor turi╚Ötilor, cea mai c─âutat─â fiind sta╚Ťiunea Sinaia, unde la altitudini ridicate se poate schia.

Citeste mai mult.

Destina╚Ťii rom├óne╚Öti pentru un Revelion de vis

Rom├ónia se bucur─â de o multitudine de locuri minunate, potrivite pentru a v─â petrece S─ârb─âtorile de iarn─â ╚Öi a descoperi tradi╚Ťii vechi de sute de ani. ├Än sta╚Ťiunile montane ale Rom├óniei ve╚Ťi putea schia, v─â ve╚Ťi putea bucura de plimb─âri prelungite, pe parcursul c─ârora s─â descoperi╚Ťi farmecul sta╚Ťiunilor ├«mbr─âcate ├«n haine de s─ârb─âtoare.

Citeste mai mult.

România: câteva hoteluri cu piscină interioară și centru SPA

Ne-am g├óndit s─â v─â preg─âtim o selec╚Ťie de hoteluri cu piscin─â interioar─â ╚Öi SPA, ideale pentru a petrece un sejur relaxant, ├«n cadrul c─âruia s─â ave╚Ťi parte de r─âsf─â╚Ť. ├Än cadrul acestor hoteluri v─â ve╚Ťi putea deconecta de la stresul cotidian prin intermediul piscinei, a saunei sau a mesajelor.

Citeste mai mult.